Ţărăniştii din Timiş, dezinteresaţi de colegiul Mariei Grapini. Ce condiţie îi pune...

Ţărăniştii din Timiş, dezinteresaţi de colegiul Mariei Grapini. Ce condiţie îi pune Moldovan lui Orza pentru a candida

0
DISTRIBUIȚI

adrian orza mic pSituaţie fără precedent în cadrul unui partid din judeţul nostru. Liderul PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a făcut o sere de precizări cu privire la ţintele partidului vizavi de alegerile de pe Colegiul de deputaţi III, vacantat recent prin demisia Mariei Grapini, fost ministru al IMM-urilor şi şefă a PC Timiş, care a decis să candideze pentru alegerile europarlamentare. Deşi în trecut apelurile lui Moldovan către fostul viceprimar şi fost şef al filialei din Timişoara a PNŢCD, Adrian Orza, au rămas fără răspuns, acesta continuă să îl poftească să candideze pe diverse funcţii.


„Mi-ar plăcea să candideze şi Adrian Orza. Poate fi şi Adrian Orza, din moment ce el a candidat în colegiul acela în 2012. În PNŢCD Timiş, dacă vor fi mai mulţi doritori, nu cred că vor fi foarte mulţi, mi-ar plăcea să fie şi Orza. Poate vine cu sprijin financiar. Eu voi cere candidatului să aibă susţinere financiară. Ştiu pe propria piele ce greu ne-a fost fără bani. Din păcate, Adi nu a reuşit atunci să-şi asigure un sprijin financiar foarte mare. Atunci, în 2012, ne-au lipsit 64 de voturi”, a spus Moldovan.

Ca şi în cazul alegerilor europarlamentare, Orza nu s-a înghesuit să se încrie pe lista pe care în 2012 candida cu mari speranţe împotiva USL. Nici noul şef al filialei municipale, Ciprian Mihok, nu pare mai interesat şi spune că „ vrem să facem un sondaj care să ne indice dintre toţi doritorii care ar fi cel mai potrivit. În general se pune problema şi de capacitatea de susţinere a unei campanii, de implicarea financiară pe care candidatul poate să şi-o asigure. Pentru mine e prea devreme să mă gândesc la o candidatură”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.