Târgul de Turism Vacanţa le va aduce bănăţenilor şapte chartere pe aeroportul...

Târgul de Turism Vacanţa le va aduce bănăţenilor şapte chartere pe aeroportul din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Plaja in Lefkada, Grecia
Târgul de Turism vine cu o veste bună pentru locuitorii din zona de Vest a ţării, care vor putea, din vară, să zboare spre destinaţiile de vacanţă dorite cu şapte noi curse charter. Începând din luna iunie şi până la mijlocul lunii septembrie, în fiecare săptămână vor opera pe aeroportul timișorean următoarele chartere: trei curse spre Antalya, în Turcia, o cursă spre Creta, în Grecia, o cursă spre Zakynthos, în Grecia, o cursă spre Skiathos, în Grecia şi o cursă spre Costa Brava, în Spania.


Mai multe detalii despre acestea vor fi oferite la Târgul de Turism Vacanţa, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 21 – 23 Martie, unde îşi vor prezenta ofertele 25 de companii timişorene.
Cei care vor participa la târg, au şansa de a beneficia de reduceri mari, dar şi de a câştiga una dintre cele zece excursii puse la bătaie de organizatori. În programul Târgului de Turism din această lună, organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, sunt prevăzute prezentări ale destinațiilor de vacanță, degustări de produse tradiționale, momente artistice și prezentări de produse pentru activități de timp liber și sport. Copiii se pot distra la locul de joacă supravegheat, în timp ce părinții caută cea mai bună ofertă de vacanță.
Intrarea la Târgul de Turism “Vacanța” este liberă, iar vizitatorii vor avea la dispoziție locuri de parcare fără taxă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.