Telenovelă imobiliară la Timișoara, declanșată de mortul viu fugit în America

Telenovelă imobiliară la Timișoara, declanșată de mortul viu fugit în America

2
DISTRIBUIȚI

Man Signing Contract

Cei care credeau că toate toate subiectele legate de succesiuni pentru imobile din orașul de pe Bega, sau moşteniri, se leagă de clanuri ţigăneşti s-au înşelat amarnic.

Viceprimarul Traian Stoia a făcut, vineri, public un caz cu iz de telenovelă. Este vorba despre povestea Leluţei Matei, moştenitoare care a dobândit în 2003 un apartament deţinut de tătăl ei, Thomas Ioan Eugen, declarat prezumtiv mort de un notar, după ce a dispărut de mai multă vreme.


Din cauza faptului că omul şi-a părăsit proprietatea, aceasta a ajuns sub „umbrela” statului, care a purces la vânzarea apartamentului, totul în timp ce femeia era declarată oficial moştenitoare a mortului prezumtiv.

Nedumerite de situaţie, rudele au solicitat o verificare către o agenţie de detectivi şi au stabilit astfel că omul se afla în Michigan, în anul 2008, acolo unde trăia sub numele de Thomas John, şi unde avea chiar şi doi copii. Astfel, între stat şi proprietarii prin cumpărare, familia Linţea, a început un proces. Până acum, litigiul a fost câștigat de către familia în cauză și a rămas ca instanţa să decidă cum a fost posbilă o asemenea eroare notarială.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.