Timişoara va avea două pieţe volante. Vezi unde vor fi amplasate

Timişoara va avea două pieţe volante. Vezi unde vor fi amplasate

0
DISTRIBUIȚI

1292497179Legume, fructe, piata, alimente, comert, vanzare

Discuţii aprinse în consiliul local pe tema pieţei volante din Timişoara, proiect în premieră susţinut de edilul şef cot la cot cu opoziţia.


Iniţiatorul proiectului, consilierul local Sandu Ştefan a cerut retragerea de pe ordinea de zi a proiectului.

Ştefan s-a arătat nemulţumit de faptul că niciunde în act nu era menţionată interdicţia de a comercializa produse care nu sunt de provenienţă românească. Edilul şef nu a fost de acord cu retragerea proiectului pe care l-a sprijinit, şi a cerut amendarea. În forma în care a fost votat, proiectul prevede înfiinţarea a două pieţe volanţe în Timişoara, una lângă casa Tineretului, şi alta în Piaţa Traian. Cel mai probabil, pieţelele vor funcţiona numai în zilele de sâmbătă, vreme de câteva ore.

Pentru a se asigura că cei care vând produse de import nu vor avea acces în pieţe, municipalitatea a adoptat şi sancţiuni în acest sens. Astfel, cei care sunt prinşi că vând produse de import vor fi amendaţi cu 1.000 de lei şi interdicaţia de a vinde în pieţele administrate de SC Pieţe SA vreme de un an de zile. Ştefan speră ca de Paşti timişorenii să poată cumpăra produse româneşti din piețele volante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.