Tinerii din Buziaș au înființat un nou club Rotaract, din dorința de...

Tinerii din Buziaș au înființat un nou club Rotaract, din dorința de se implica în proiecte caritabile

0
DISTRIBUIȚI

Rotaract Buzias3

Vești bune pentru comunitatea locală din Buziaș! Clubul Rotary din localitate anunță înființarea clubului Rotaract Buziaș, la sfârșitul săptămânii trecute. 16 tineri s-au înscris, animați de dorința de a se implica în cât mai multe proiecte caritabile prin care să ajute comunitatea în care locuiesc și de a pune Buziașul în valoare.

“Înființarea acestui club Rotaract, alături de înființarea Interact Buziaș în 2013 și înființarea Rotary Buziaș în 2005, închide cercul Rotary în Buziaș.


Faptul că există un nucleu de tineri de excepție, dornici de asociere în folosul comunității, nu poate decât să ne ofere un licăr de speranță că, într-o societate unde predomină egoismul, nepăsarea, neimplicarea, mai există semeni dispuși a investi muncă, timp, efort, bani și dăruire pentru binele comunității”, a spus Ilie-Lucian Stoinel, președinte Rotary Buziaș 2013-2014.

Ceremonia în cadrul căreia a fost înființat noul club Rotaract a fost urmată de Balul Caritabil al Primăverii. Conducerea clubului Rotaract este formată din Alexandru Nica – președinte, Diana Hudrea – vicepreședinte, Enyedy Timeea – secretar și Claudiu Neag – trezorier.

Rotary este cea mai mare organizație neguvernamentală din lume, cu peste 1.200.000 membri, iar Rotaract este organizația de tineret a Rotary, cu membri cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.