Traficanţi „căptuşiţi” cu ţigări de contrabandă. În ce locuri intime au descoperit...

Traficanţi „căptuşiţi” cu ţigări de contrabandă. În ce locuri intime au descoperit poliţiştii marfa

3
DISTRIBUIȚI

ascunse 1

Bănățenii nu duc lipsă de imaginație atunci când își pun problema pe unde să mai ascundă țigările de contrabandă. Unii sunt dispuși să își ”împacheteze” corpul în pachete de țigări. Politiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat trei cetăţeni români, care aveau ascunse pe corp şi în bagajele personale pachete ţigări de contrabandă. Ei au fost opriți  la un  control de retina pe D.N. 57, între localităţile Moldova-Nouă – Oraviţa. În Dacia condusă de Daniela L.A., în vârstă de 36 ani, se aflau Ion C., în vârstă de 65 ani şi pe Marinela A., în vârstă de 46 ani.


Cei trei cetăţeni români sunt domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin și aveau ascunse în  ciorapi și pe corp mai multe pachete de țigări, altele fiind disimulate în bagaje.

ascunse

”În urma controlului efectuat asupra persoanelor mai sus menţionate a fost descoperită ascunsă pe corp şi în bagaje, cantitatea de 134 pachete ţigări de diferite mărci (cu timbru sârbesc), fără documente legale de provenienţă, în valoare totală de 1.608 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au întocmit celor trei persoane actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contraband”, a declarant Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

3 COMENTARII

  1. Pacat imi pare rau de bietii oameni . Nu au facut nimic rau decat ca au pagubit acest stat nesatul de taxe si impozite de niste banuti cu care oricum nu facea nimic . Era o picatura in oceanul de furaciuni ale politicenilor.

  2. Ia mai dai draq de milogi,ca in loc sa munceasca chiar si la babe sau mosi prin vest,se duc si se milogesc ca niste rahati. F.bine sa le faca dosare penale acestor rebuturi.

  3. AAAaaaa, scuze, dar de ce nu au fost depistati in punctul de trecere a frontierei???
    Aaaa, le-au cumparat din Romania si le transportau acasa unde fumau din ele tot neamul…
    Bleah

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.