CONTRABANDA cu țigări e în floare la granițe: peste 4.600 de pachete...

CONTRABANDA cu țigări e în floare la granițe: peste 4.600 de pachete au fost confiscate în ultimele 48 de ore

4
DISTRIBUIȚI

IMG_0019

Peste 4600 pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în acest sfârșit de săptămână. În ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au fost harnici. Sâmbătă, ei au desfăşurat în zona Deta o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Pe comunicaţia dinspre linia de frontieră spre localitatea Partoş, polițiștii au oprit un Opel înmatriculat provizoriu în România, despre care existau suspiciuni că ar putea transporta ţigări.

IMG_0012

”Lucrătorii noştri au procedat la identificarea şoferului, cetăţeanul român Dezso T.


K., în vârstă de 54 ani, domiciliat pe raza judetului Timiş. La controlul fizic al autoturismului s-au găsit în portbagaj mai muţi saci negri de plastic, în interiorul cărora s-au descoperit mai multe pachete de ţigări marca „Monte” şi „Marble”, fără documente de provenienţă. În urma inventarierii ţigărilor descoperite în interiorul autoturismului, a rezultat cantitatea de 4.690 pachete, în valoare de 64.900 lei”, a declarat Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

IMG_0122

Pe numele persoanei au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere  în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.