TRAGEDIE pe șosea, provocată de un șofer începător. O voluntară de 15...

TRAGEDIE pe șosea, provocată de un șofer începător. O voluntară de 15 ani și-a pierdut viața, iar alți cinci pasageri au fost răniți UPDATE Doi dintre tineri au fost transferați la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0037-1024x685

Un accident teribil, în urma căruia o tânără voluntară de 15 ani și-a pierdut viața, după ce autoturismul în care se afla, alături de alți șapte colegi, a intrat frontal într-un pom de pe marginea drumului. Incidentul a avut loc aseară pe șoseaua care leagă orașul Oțelu Roșu de Caransebeș, în localitatea cărășeană Obreja. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, citați de cotidianul expressdebanat.ro, maşina era condusă de un tânăr în vârstă de 18 ani şi totul s-a întâmplat din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, dar şi a lipsei de experienţă a şoferului. Acesta avea permisul de conducere de doar câteva luni. În mașină, un Logan MCV, care aparținea Episcopiei Caransebeșului, se aflau șapte tineri voluntari care se întorceau de la un eveniment caritabil din Oțelu Roșu. Tânărul care conducea automobilul avea permis doar de câteva luni, iar în urma coliziunii, Alexandra, pasagera din dreapta șoferului și-a pierdut viața. „Cele şapte persoane fac parte din cadrul unui centru de voluntariat şi se îndreptau spre Obreja când s-a petrecut accidentul.


Înainte de asta au fost la o acţiune caritabilă, la Oţelu Roşu. Tinerii din autoturism au vârste cuprinse între 15 şi 18 ani”, au declarat poliţiştii pentru portalul menționat. Încă o tânără voluntară se află în stare critică la spital, dar restul pasagerilor sunt în stare stabilă Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

Din primele informații reiese că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, dar anchetatori iau în calcul și o eroare de conducere, având în vedere că șoferul era începător. 

UPDATE. Unul dintre pasagerii automobilului, un băiat de 16 ani, a fost transferat, în aceasta dimineață, la Clinica de Chirurgie şi Ortopedie infantilă de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara cu ambele braţe fracturate şi traumatism cranio-facial și este, acum, supus unor investigații amănunțite.

De asemenea, o fată de 16 ani, pasageră și ea în mașina accidentată, a ajuns în stare gravă la Clinica de Politraumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, cu diagnosticul: traumatism cranio-facial, fractură de bază de craniu şi contuzii pulmonare. Ea se află acum la terapie intensivă și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Ceilalți pasageri au rămas la spitalul municipal din Caransebeș, iar starea lor este stabilă. Șoferul se află la terapie intensivă, cu traumatisme toracice, iar două fete și un băiat au fost internați în secția de chirurgie, ei fiind diagnosticați cu diverse politraumatisme.

 

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.