Tramvaiele nu vor mai circula spre Gara de Nord din Timişoara. De...

Tramvaiele nu vor mai circula spre Gara de Nord din Timişoara. De ce a luat RATT această măsură

0
DISTRIBUIȚI

tramvaiTimp de trei zile niciun tramvai nu va mai ajunge la gara de Nord din Timișoara. Începând de miercuri 26 martie de la ora 9.00,  traseul liniilor 1 şi 8 tramvaie va fi deviat din Piaţa Mocioni până în Dâmboviţa. Tramvaiele 1 şi 8 nu vor mai ajunge la Gara de Nord deoarece se efectuează lucrări la macazul din zona gării. Până la Bulevardul Dâmboviţa şi retur tramvaiele 1 şi 8 vor opri în toate staţiile de pe traseu.

Pentru a asigura legătura dintre Piaţa Mocioni şi Gara de Nord, RATT va introduce un autobuz care va circula pe următorul traseu: Piaţa Mocioni, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Bulevardul General Ion Dragalina, Strada Gării şi retur.


Autobuzul va opri în următoarele staţii: P-ţa Al. Mocioni (în staţia liniilor 33, 33b, E7, 32 în sensul spre Calea Şagului), Regele Carol I (înainte de intersecţia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol I, în drept cu intrarea la Liceul Tehnic de Vest), Gara de Nord (în staţia Expresului 3), Regele Carol I (după intersecţia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol  I, în dreptul şcolii), Brâncoveanu (în staţia liniilor 33, 33b, E7, 32 sensul spre Piaţa Mocioni). Autobuzul va circula la interval de 20 de minute. Abonamentele de o linie pentru tramvaiul 1 şi 8 sunt valabile şi pe autobuzul care circulă între Piaţa Mocioni şi Gara de Nord doar în zilele de 26 şi 27 martie.

Devierea este valabilă până vineri 28 martie,.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.