Turistul polonez care a atacat cu cuţitul trei şoferi de autocar şi...

Turistul polonez care a atacat cu cuţitul trei şoferi de autocar şi apoi s-a sinucis consumase substanţe psihotrope

0
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Medicii legişti care au efectuat necropsia susțin că turistul polonez care a atacat cu cuţitul trei şoferi de autocar şi apoi s-a sinucis consumase substanţe psihotrope, natura substanţelor urmând să fie stabilită în urma testelor de laborator.

„Decesul cetăţeanului polonez implicat in incidentul de ieri s-a datorat unei plăgi penetrante intracardiace în cadrul unui act suicidal.


De asemenea, prezenta şi alte leziuni care sunt carecteristice pentru tatonare în cadrul actului suicidal. Noi am procedat la recoltarea şi de probe biologice pentru a se vedea daca nu se afla sub influenta unor eventuale probe psihotrope, care vor fi inaintate la Institutul Medico-Legal Timişoara pentru efectuarea de analize. Am facut niste teste preliminare, sunt pozitive, însă rezultatele definitive le vom putea prezenta doar dupa obţinerea celor oficiale de la institutul din Timişoara”, a declarat şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, medicul legist Dan Mărculescu.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele testelor pentru a finaliza dosarul. „Ceilalţi pasageri au povestit că li s-a părut la un moment dat suspect ca polonezul mai umbla prin autocar, dar nu a dat impresia de o stare preagresiune. Nu am stabilit mobilul faptei. Dacă ar fi avut o minima conversaţie cu şoferii sau cu cineva din autocar ne puteam forma cel puţin o opinie preliminara legată de atitudinea lui, de mobilul faptei, încă nu a intrat în vorbă cu nimeni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Mirela Negruţiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.