Udrea: Atacăm la CC orice lege care permite arborarea de steaguri secuieşti,...

Udrea: Atacăm la CC orice lege care permite arborarea de steaguri secuieşti, maghiare pe instituţii

0
DISTRIBUIȚI

Udrea-si-Traian-BasescuArborarea steagurilor secuieşti pe instituţiile publice din România, acceptată „prin noul program de guvernare”, este un pas pregătitor pentru regionalizarea pe criterii etnice, susţine Elena Udrea, adăugând că PMP va ataca la CC orice lege care va permite acest lucru, scrie Mediafax.

„Arborarea steagurilor secuieşti pe instituţiile publice din România, acceptată prin noul program de guvernare, este un pas pregătitor pentru regionalizarea pe criterii etnice. Premierul dă dovadă de o profundă lipsa de responsabilitate si respect faţă de interesele statului român unitar şi de istoria acestui neam.


Se confirmă astfel ceea ce Partidul Mişcarea Populară a susţinut încă de când s-a anunţat alianţa dintre PSD şi UDMR: Victor Ponta a negociat în genunchi în faţa reprezentanţilor etnicilor maghiari. Noi vom ataca la Curtea Constituţională orice act legislativ care va permite arborarea steagurilor secuieşti sau maghiare pe instituţiile publice din România”, se arată într-o declaraţie a Elenei Udrea remisă Mediafax. Potrivit acesteia, „despre viziune economică evident că nici nu poate fi vorba”. „Despre viziune economică evident că nici nu poate fi vorba, vedem aceleaşi promisiuni neonorate ale USL, sub formă de mărgică sclipitoare cu care să ia ochii electoratului înainte de alegeri. Deci vom avea în continuare o guvernare incapabilă să găsească soluţii la problemele cele mai mari ale cetăţenilor: şomajul, venituri mici, lipsafondurilor pentru investiţii, taxe şi impozite nenumărate şi mari, sistem de sănătate în colaps etc”, afirmă Udrea. Ea îi recomandă lui Ponta să recitească articolul 102 din Constituţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.