Un bărbat de 300 de kilograme va fi ajutat de medicii timișoreni...

Un bărbat de 300 de kilograme va fi ajutat de medicii timișoreni să slăbească. Cine îl va opera şi ce riscuri există

2
DISTRIBUIȚI

ROBERT3

Un bărbat de 40 de ani din Pașcani a ajuns să cântărească 300 de kilograme din cauza unei afecțiuni ce îl face să se îngrașe extreme de repede. Singura lui șansa de a fi un om normal o reprezintă un tratament sever și o operație de micșorare a stomacului pe care o echipă de medici de la Clinica de Chirurgie 2 din cadrul Spitalului Județean Timișoara sunt dispuși să o realizeze.

În această dimineață, o ambulanță 4X4 a plecat cu bărbatul din Pașcani şi va ajunge la Timișoara cu pacientul în jurul orei 19.00.


Mihai Grecu, șeful UPU Timiș, ne-a declarat că bărbatul care cântărește 300 de kilograme este transportat cu o autospecială mai mare în care încap patru pacienți simultan. “Urmează să fie supus mai multor investigații, iar medicii chirurgi vor decide dacă îl vor opera sau nu”, ne-a spus Mihai Grecu.

Robert Cogeanu a fost transportat, aseară, cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Pașcani, iar după ce doctorii i-au făcut un set de analize, o ambulanță specială de la Iași l-a preluat și îl transportă la Timișoara. Potrivit newspascani.ro, părinții băiatului i-au confecționat un scaun special cu perne și rotile. Pe timpul deplasării, Robert este conectat la un monitor de supraveghere a organelor vitale. Bărbatul supraponderal a plecat însoțit de tatăl lui.

Sursa foto: newspascani.ro

2 COMENTARII

  1. Ok, si cine il va opera si ce riscuri exista ? Sau iar vorbeste gura fara voi ! Nu cititi nici voi ce scrieti, cum aveti pretentia sa citeasca altii? Dobitocilor!

  2. Foarte fain,miticii nu dau in Vest bani pentru spitale,ca cica oricum ne tratam in Szeged sau Viena,ce ne mai trebuiesc bani,dar trimit cazurile disperate aici…Ah ce iubesc ,,capitala,, asta a tarii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.