Un „bizon” cu BMW a călcat o tânără chiar pe trecerea de...

Un „bizon” cu BMW a călcat o tânără chiar pe trecerea de pietoni. Vezi ce răni grave a suferit victima

19
DISTRIBUIȚI

agent politia rutiera cascheta pO tânără, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, în zona Facultăţii de Agronomie din Timişoara a ajuns la spital cu ambele picioare fracturate, după ce a fost călcată de un şofer neatent.


Aflat la volanul unui BMW X5, un tânăr de 25 de ani, nu a ţinut cont că trebuie să acorde prioritate pietonilor, şi a lovit-o în plin pe fată. Victima are 22 de ani şi este din Târgu-Jiu. Potrivit poliţiştilor, în urma impactului s-a ales cu fracturi în zona picioarelor. „Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru investigaţii, iar şoferul maşinii va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuţ Bocancea, ofiţerul de presă al IPJ Timiş. Fata a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi a fost transferată la spital pentru a i se acorda primele îngrijiri medicale.

19 COMENTARII

  1. O cretina care nici macar nu a intors capul sa vada daca opreste bizonul.Sau o fii zis olteanca ca daca e pe trecere nu trebuie sa se asigure.In tg jiu asa o fii ca sant 2 masini in tot orasul.

    • Sa te duci in p#l% mea de cretin ce esti, cum poti sa spui asta? Tu ori esti BOU, ori rasist. Vina apartine in majoritate a celui cu BMW pentru ca nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni si ba cac@t cu ochi ce esti cand te apropri de o trecere de pietoni incetinesti si te uiti daca nu cumva vrea sa traverseze un pieton, asta se numeste CONDUCERE PREVENTIVA de care tu nu ai habar.

    • asculta mah boule care iti zici eu!!!
      pi vremia mia ‘nainte de 89 stii care eria procedura si „algoritmu” de lucru cu soferii astia de kkt care nu acordau prioritate la pietoni si le rupiau chicioarili si nu numa’ ?
      1. prins di plete si extras din cockpitu’ masinii (in zbor liber!?), catusele la mani aruncat in duba si transportat urjent cu IMS-u albastru vanat la sectia di militziii.
      2. coloshia, dupa identificare si cativa pumni in cap (obligatoriu), il puniam pi rotisor (daca nu stii ce-i aia intreaba-l pi tac’tu!), si ii faceam talpile si spatili tambal (evident, cu pulanu din dotare).
      3. dupe aceea ii luvam carnetu (definitiv) si-l trimiteam si in judecata.
      4. nutz mai povestesc ce-i mai faceam daca ieria si „parfumat” cu beutura sau cumva doamne fereste omora si pietonu!
      comprende?

  2. Ambi au vina lor… neatentia este cauza… :((( cert este ca Soferul are cea mai mare vina… ii trecere de pietoni … reduce ma ca nu se uzeaza placutele de frana…

  3. Cat de retardat e „Eu” ala , cum dracu sa dai vina pe aia , ce ma daca e „bizon” trebuie sa te dai din calea lui ? da-l in mortii masii la trecerile pentru pietoni trebuie sa reduci viteaza, dracu sa-l ia de om de cacat

  4. In acea zona este foarte periculos. Sunt foarte multi inconstienyi caee trec in viteza, dar vina cea mai mare este a celor care nu-si fac treaba, adica a celor care sunt numiti sefi la politia rutiera.

  5. In acea zona este foarte periculos. Sunt foarte multi inconstienti care trec in viteza, dar vina cea mai mare este a celor care nu-si fac treaba, adica a celor care sunt numiti sefi la politia rutiera.

  6. cind traversezi trebuie sa te asiguri, soferul care te calca poate sa nu te vada, sa fie 1d10t, sa aiba probleme medicale sau chiar la masina.

    e o prostie sa asculti muzica la casti pe strada, mai ales ca acum a aparut moda cu castile „de interior” cu care chiar nu mai auzi nimic din sunetele exterioare. poti si pe trotuar sa fi calcat de o masina, daca asculti zgomotul strazii, poti sa fi pus in garda de un scirtiit de frina, zgomot de tamponare etc.

  7. „O cretina care nici macar nu a intors capul sa vada daca opreste bizonul.Sau o fii zis olteanca ca daca e pe trecere nu trebuie sa se asigure.In tg jiu asa o fii ca sant 2 masini in tot orasul.”

    El e prieten cu bizonu’ (sau chiar alt bizon), de-aia-i ia apararea 🙂

  8. Mai „Eu” tu esti „O cretina care nici macar nu a intors capul …” iar eu sunt bizonul. Si ne intalnim in aceleasi conditii la trecerea de pietoni. Ce crezi? Calc frana?

    PS:
    „Ai manele-n casti si aur pe degete
    Cand traversezi regulamentar, eu te calc pe trecere”

  9. Tm si Eu, sa i mancati pizxx la olteanca, ce plm eu daca am Audi A6 sa dau peste voi daca va prind pe trecere. Draqu de rasisti puxx, ce conteaza,daca este din Tg_Jiu sau de oriunde. Termitele puxx ce sunteti

  10. da ma! aia e cretina! si ar trebui sa nu mai aiba prioritate pe trecerea de pietoni ca sa poti sa treci tu cu x cinciu’ ca te grabesti la mata-n mormant

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.