Un nou episod în războiul dintre „vandali” și Poliția Locală. Pentru ce...

Un nou episod în războiul dintre „vandali” și Poliția Locală. Pentru ce a fost amendată o tânără din Timișoara

6
DISTRIBUIȚI

cos gunoi

În timp ce în străinătate artiștii urbani sunt apreciați pentru intervențiile lor asupra mobilierului urban, și deseori coșuri de gunoi stradale sau cutii de terminale de gaz sau telefonie prind viață acoperite cu desene, la noi, cei care au porniri creative sunt sancționați aspru: poliția locală intervine și le face proces verbal.

Este și cazul unei tinere de 29 de ani din Timișoara, care s-a ales cu un proces verbal de contravenție conform Legii 61/1991 republicată.


Vina ei? A desenat doi ochi unui coș de gunoi suspendat pe un stâlp, cu un marker alb.

”Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 00.30, în zona Bălcescu, au observat o persoană care desena cu un marker pe un coș de gunoi amplasat pe str. Gh. Doja. Trecând la legitimarea acesteia, s-a stabilit că se numește D. Andrada, are  29 de ani și este din Timișoara. Aceasta a declarat că a desenat pe coșul de gunoi, făcându-i doi ochi, pentru că i s-a părut mai drăguț. Cu toate acestea, Poliția Locală Timișoara atrage atenția că desenarea pe pereții clădirilor, garduri, monumente, alte elemente de mobilier urban atrage după sine sancțiuni drastice și chiar efectuarea demersurilor de impunere a readucerii la starea inițială a locațiilor desenate”, a informat Daniela Seracin, ofițerul de presă al Poliției Locale Timișoara.

6 COMENTARII

  1. Foarte bine. De un timp s-a inceput o campanie de toleranta 0 impotriva acestor acte de vandalism. Daca aceasta campanie de toleranta 0 ar inceta nu ne-am mai recupera frumusetea orasului. Eu m-am saturat sa vad „Icre” pe toti peretii, sau „AC recas nu e Poli”, sau scoli de renume din oras, chiar din centru, mazgalite toate de „arta”.

  2. Hahahaha!!!!!Doamne !!!In fiecare zi un articol „extraordinar ” cu incapabilii locali!dupa mafia ridichilor acum terorista cosurilor de gunoi…vai de capul vostru!PENIBILI!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.