Un nou marș anti-avort are loc la Timișoara. Cine participă la acțiune

Un nou marș anti-avort are loc la Timișoara. Cine participă la acțiune

2
DISTRIBUIȚI

mars-viata-16

La Timișoara se pregătește un nou mars pentru viață, sub motto-ul “Să fim o voce pentru cei fără glas!”. Sute de preoți, reprezentanți ai unor ONG-uri, familii sau orice persoane care nu sunt de acord cu avortul sunt așteptate la acțiune. Nu vor lipsi nici parlamentarii de Timiș, primarul Robu sau medici, care au fost invitați la protest, transmit organizatorii marșului, Asociația Darul Vieții.

Evenimentul este organizat simultan în 25 de orașe din țară, pe 22 martie.


La Timișoara, marșul pentru viață pornește la ora 12.00 din parcul Carmen Sylva, din fața Bisericii Sf. Maria Regina Păcii. Traseul este: strada V. Onitiu, Bd. M. Viteazu, Bd. Regele Ferdinand, Bd. C. D. Loga, Bd. Revoluției din 1989, iar discursurile finale și momentele artistice vor fi susținute în fața Prefecturii.

“Scopul acțiunii este afirmarea dreptului la viață pentru toate ființele umane, începând cu momentul concepției și, totodată, susținerea familiei tradiționale, temelia unei societăți solide, sănătoase și prospere. Marșul pentru viață demonstrează că încă există resurse umane care nu pot să accepte legea nedreaptă prin care se îngăduie și se încurajează uciderea pruncilor nenăscuți și fertilizarea in vitro”, transmite Asociația Darul Vieții.

2 COMENTARII

  1. „Marșul pentru viață demonstrează că încă există resurse umane care nu pot să accepte legea nedreaptă prin care se îngăduie și se încurajează uciderea pruncilor nenăscuți și fertilizarea in vitro”.

    Ce formulare nefericită au ales cei de la acea asociaţie pentru a-şi transmite mesajul. Nici n-o să spun mai multe despre asta tocmai ca să-i las să-şi dea seama de greşeli.

    Iar referitor la avort, regretatul George Carlin are o părere pertinentă despre subiect – http://www.youtube.com/watch?v=9kCyqBKewr4

    Acea asociaţie ar avea mai mult succes dacă ar face un marş pentru educaţie sexuală dar cum în ţara asta ipocrizia e cutumă aşa ceva nu se va organiza curând. E mai simplu să condamni alegerea cuiva decât să lucrezi la oferirea unor soluţii pentru prevenirea majorităţii situaţiilor unde este preferat avortul. Din moment ce în 2012 în Timiş 61 de fete între 10 şi 14 ani au ales avortul, problema nu se pune la modul „de ce acele fete au fost complice la uciderea unui prunc nenăscut?” ci „de ce au rămas însărcinate acele fete?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.