Un polonez s-a sinucis, înfigându-şi cuţitul în inimă, după ce a atacat...

Un polonez s-a sinucis, înfigându-şi cuţitul în inimă, după ce a atacat şoferii autocarului cu care venea de la Amsterdam

2
DISTRIBUIȚI

cutit

Incident halucinant, astăzi, într-un autocar care venea dinspre Amsterdam cu destinaţia Bucureşti – în apropierea graniţei dintre judeţele Timiş şi Hunedoara, în localitatea Ohaba, unul dintre pasagerii care circula cu autocarul firmei Eurolines, un cetăţean polonez, în vârstă de 30 de ani, a devenit violent.


Cu un cuţit în mână i-a atacat pe cei trei şoferi, care s-au ales cu răni la mâini, aceştia încercând să i se opună agresorului. Cel care se afla la volan a fost obligat de atacator să oprească vehiculul. Polonezul a coborât din autocar şi a luat-o la fugă, fiind urmărit de doi dintre pasageri. La un moemnt dat, s-a oprit din alergat şi şi-a înfipt cuţitul în zona inimii. Polonezul nu a mai putut fi salvat. Cei trei şoferi au primit îngrijiri medicale de la echipajele de ambulanţă sosite la faţa locului. În autocar, în momentul atacului, cu excepţia agresorului mai erau 18 turişti şi cei trei şoferi. Autocarul urmează să ajungă la sediul IPJ Hunedoara, unde vor fi audiaţi toţi cei care au văzut incidentul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.