Un stâlp doborât peste o casă de furtuna din weekend e încă...

Un stâlp doborât peste o casă de furtuna din weekend e încă acolo UPDATE Muncitorii companiei de telefonie s-au autosesizat

1
DISTRIBUIȚI

romtelecom 4

De aproape trei zile, o familie din Chișoda trăiește cu un stâlp de telefonie căzut pe casă, fără ca reprezentanții companiei de care aparține să facă ceva pentru a remedia situația. ”Stâlpul a căzut sâmbătă seara, în timpul vântului puternic. Am sunat imediat și ne-au răspuns că în weekend nu au echipe de intervenții, dar că luni la prima oră se va rezolva”, povestește Simona Burcă.

Stâlpul aparține companiei Romtelecom, unde familia a sunat și luni după-amiaza, și azi, însă stâlpul a rămas la locul lui, sprijinit ce casa din Chișoda.

Povestea este, însă, mai lungă. Același stâlp a mai căzut o dată peste casa femeii, în urmă cu un an și jumătate. Acesta este din lemn, iar porțiunea care a stat în pământ a putrezit, cu timpul. La momentul respectiv, povestește familia Burcă, cei de la Romtelecom nu au schimbat stâlpul, ci au tăiat bucata putrezită și au ”plantat” stâlpul înapoi în pământ. ”Stâlpul în cauză a mai căzut și acum aproape doi ani tot în urma unui vânt puternic. Atunci au intervent relativ repede, dar nu l-au ancorat deloc. Le-am spus că la prima furtună o să cadă din nou, dar m-au asigurat că nu se va întâmpla.


Și totuși s-a întâmplat”, a mai spus Simona Burcă.

Până la momentul publicării acestui articol responsabilii Romtelecom nu au putut fi contactați.

romtelecom 3

UPDATE. La scurt timp după publicarea știrii, o echipă de intervenție de la Romtelecom s-a deplasat la Chișoda și au înlocuit stâlpul.  ”Se pare că tot presa este cea care rezolvă toate problemele în România. Muncitorii de la Romtelecom au venit și au schimbat stâlpul, tot cu unul de lemn, dar de ancorat tot nu l-au ancorat, probabil după prima furtună am să apelez din nou la dumneavoastră. Au recunoscut că au venit în urma articolului  care a fost publicat și pe Facebook”, ne-a declarant Simona Burcă.

stalp 2

1 COMENTARIU

  1. „fără ca reprezentanților companiei care-l deține să îi pese.”, „sprijinit ce casa din Chișoda.” ?! Asa ar putea oricine sa scrie un articol…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.