Un tren care transporta motorină a DERAIAT lângă Timișoara UPDATE Autorităţile au...

Un tren care transporta motorină a DERAIAT lângă Timișoara UPDATE Autorităţile au izolat zona, în eventualitatea unei EXPLOZII

0
DISTRIBUIȚI

vagoane deraiate

Accident feroviar la doar câțiva kilometri de Timișoara, la Moșnița Nouă. Trei vagoane ale unui tren de marfă au deraiat de pe șine și mai multe echipaje de pompieri și de poliție au fost solicitate la fața locului, pentru a preveni apariția unei eventuale explozii.


Conform acestora, deocamdată nu există un astfel de pericol, întrucât nu s-au înregistrat scurgeri de combustibil. Din primele constatări, se pare că a fost vorba de un accident cauzat de starea proastă a șinelor de cale ferată, care a determinat deraierea vagoanelor care se aflau în mojlocul garniturii. Urmează ca vagoanele afectate să fie golite, după care vor fi repuse pe șine cu ajutorul unei macarale.

Circulaţia rutieră este blocată între Ciarda Roşie şi Urseni.

UPDATE. Operaţiunile de repunere pe şine a vagoanelor pline cu combustibil este în desfăşurare. La faţa locului a fost adus un excavator care să pregătească zona din apropierea vagoanelor răsturnate, având în vedere că va fi necesară intervenţia macaralelor. Se estimează ca acţiunile echipelor de intervenţie să dureze mai multe ore, la faţa locului ajungând atât un echipaj de la SMURD, cât şi Poliţia TF. Autorităţile au interzis apropierea la o distanţă mai mică de câteva sute de metri de locul incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.