Vacanțe de peste 300.000 de euro vândute în cadrul celui mai mare...

Vacanțe de peste 300.000 de euro vândute în cadrul celui mai mare târg de turism din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Plaja-in-Lefkada-Grecia-640x428

Târgul de Turism “Vacanța”, cel mai mare din vestul țării, ce a avut loc în acest weekend la Timișoara, s-a bucurat de un real succes. Timișorenii au profitat de reducerile de până la 35 % la ofertele pentru sezonul estival și s-au grăbit să le și cumpere.


Astfel, potrivit organizatorilor, cele 30 de companii prezente la CRAFT au vândut vacanțe în valoare de aproximativ 330.000 de euro. Printre cele mai “vânate” destinații s-au numărat Grecia, Turcia, Spania, litoralul românesc și Delta Dunării.

Organizatorul târgului, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), a inclus în programul evenimentului momente artistice, degustări de produse tradiționale, prezentări ale destinațiilor de vacanță sau de produse pentru activități de timp liber și sport, dar și diferite activități pentru copii.

Două dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul târgului au fost concursul Miss Turism 2014, câștigat de Nicoleta Petric, concurenta care a reprezentat Republica Dominicană, și o tombolă la care 11 timișoreni norocoși au câștigat excursii și vacanțe.

Reprezentanții ANAT anunță că următoarea ediție a Târgului de Turism “Vacanța” ar putea fi organizată în toamna anului 2014, la Timișoara, pentru ofertele și pachetele din sezonul de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.