Vezi mesajul EMOȚIONANT transmis de Ilie Bertea pe Facebook cu doar câteva...

Vezi mesajul EMOȚIONANT transmis de Ilie Bertea pe Facebook cu doar câteva ore înainte să moară

4
DISTRIBUIȚI

ilie bertea candidat ppddCu câteva ore înainte să se stingă pematur, Ilie Bertea, consilier județean și președinte al PP-DD Timișoara, postase pe Facebook un mesaj emoționant: ”Cu ocazia zilei de 8 Martie, îi doresc iubitei mele, România, La mulți ani!”. După ce a lucrat 30 de ani în diferite structuri ale Ministerului de Interne, și a deținut diferite funcţii de conducere, printre care şi cea de comandat al Poliţiei Municipiului Timişoara, în perioada 1994 – 1997, Ilie Bertea s-a făcut mediator, având calificare de jurist şi economist, și a intrat în politică.


În primăvara lui 2012 el a ale PP-DD ”pentru că este un partid al dreptăţii şi al dragostei faţă de oameni”, după cum declara într-un interviu. În același an a candidat la alegerile pentru Primăria Timișoarei și a ieșit pe a treia poziție, fiind votat de 10.159 de timișoreni.

Ultima sa postare pe Facebook a fost însă redistribuirea unuei emisiuni înregistreate pe 6 martie, la Speranța TV, unde vorbea despre mediere, armonie și pace socială. Gabriela Gyongy Mihuț a apreciat în mod deosebit emisiunea și i-a scris ”Gabriela Gyongy Mihut: A fost o emisiune interesantă. Mă bucur Ilie că am putut să te cunosc mai bine și te felicit pentru prestația ta!”

Screen Shot 2014-03-08 at 22.45.44

 

4 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l ierte. Frumoasa urare de 8 martie. Romania ar avea nevoie ca de apa de mult mai multe personaje care sa-si iubeasca tara, neamul, iar vorbele mele chiar nu sint spuse cu inflacarare, ci la rece. Ptr ca o tara nu poate evolua, nu poate merge inainte, nu se poate apara de dusmani reali (nu doar ipotetici) daca locuitorii sai, dar mai ales factorii decizionali din ierarhia statala nu isi iubesc patria, si nu imprima in mentalul colectiv aceasta dragoste de tara, dragoste de neam. Avem f. mult de lucru. Vasile Dancu intr-o emisiunea a Realitatii TV difuzata anul acesta, spunea ca statistici europene au scos in evidenta faptul ca, individualismul si egoismul sint de 3 ori mai mari la noi decit in orice alta tara europeana, si ca exista din pacate un etos al societatii, care te impinge sa nu faci jocuri de echipa ptr marile proiecte ale natiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.