Se lucrează de zor la abatorul din Timişoara. Ce termen le dă...

Se lucrează de zor la abatorul din Timişoara. Ce termen le dă viceprimarul Traian Stoia celor de la Ţiriac Holding

0
DISTRIBUIȚI

abator timisoara

După ce au încasat o amendă de 8.000 de lei, proprietarii abatorului din Timişoara, firma Ţiriac Holding şi asociaţii spanioli s-au pus pe treabă.


Ameninţaţi cu dosar penal de municipalitatea timişoreană afaceriştii au pornit lucările de reparaţii. Viceprimarul Traian Stoia a declarat că „se lucrează acolo. Avem imagini cu spatele turnului şi a celor două cladiri, e într-un hal fără de hal. Ţiriac are acum contract cu o firmă de construcţii, care a realizat în toamnă defrişările acelea masive de pomi şi stufărişuri. Muncitorii au îmbrăcat zidurile cu hârtie gudronată, în partea de sus, să le protejeze de infiltraţiile de apă. De săptamâna viitoare termină lucrările la gard şi intră spre interior. Cei de la Ţiriac mi-au garantat că au facut un contract cu o firmă de încredere, cu care au mai lucrat”.

Vicele a comentat şi că, dacă se munceşte la foc continuu, obiectivul ar tebui să fie finalizat până în vară. Legat de mall-ul pe care Ţiriac voia să îl ridice în complex, Stoia a comentat că „pe mine nu mă interesează dacă au sau nu bani sa faca mall, pe mine mă interesează să aducă la forma iniţială ceea ce s-a deteriorat, cât ei erau proprietari”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.