Zestrea imobiliară a Primăriei Timişoara ar putea creşte. Ce ofertă avantajoasă prezintă...

Zestrea imobiliară a Primăriei Timişoara ar putea creşte. Ce ofertă avantajoasă prezintă viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

blocuri

După blocul cumpărat de la BRD, unde primăria va acorda locuinţe cu prioritate persoanelor cu studii superioare, municipalitatea ar putea achiziţiona un nou bloc cu locuinţe.

„În zona Ialomiţa, la capătul străzii, pe partea stângă, este un bloc de vânzare, proprietari sunt patronii unei firme de mobilă din Caransebeş. Avem 60 de garsoniere de 26 mp şi cinci apartamente cu două camere. Am fost împreună cu domnul Robu şi domnul Martin Staia am văzut despre ce e vorba.


Există mobilier pentru toate camerele, mai trebuiesc făcute instalaţiile sanitare şi instalarea curentului electric. Au un preţ de evaluare care se va reduce după prima strigare, la care nu a participat nimeni. Blocul e construit între 1960 şi 1970, are o fundaţie în regulă, prefabricate din beton. La prima strigare a costat 725.000 euro, s-a făcut o reducere cu un anumit procent după prima ofertă la care nu a participat nimeni. O firmă din Reşiţa condusă de Petronela Gruian se ocupă cu vânzare. Am avut o discuţie cu dumneaei, ne-a trimis CF-ul şi caietul de sarcini, şi după a doua discuţie pe care o să o avem o să stabilim dacă are rost să ne deplasăm până la Reşiţa”, a povestit viceprimarul Traian Stoia.

Acesta spune că mai sunt necesare investiţii de cel puţin 2.000 de euro de apartament şi că momentan nu poate face publică suma pe care primăria e dispusă să o dea pentru blocul cu pricina, dar a dat asigurări că va avea anumite solicitări pe parcursul negocierilor şi că drumul până la Reşiţa nu este o mare pierdere.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.