Zoltan Marossy, din nou subprefect. Ce funcţie publică va ocupa predecesoarea lui,...

Zoltan Marossy, din nou subprefect. Ce funcţie publică va ocupa predecesoarea lui, Liliana Oneţ

0
DISTRIBUIȚI

zoltan marossy subprefect 1 pCeremonie mult așteptată astăzi la Prefectura Timiș. Liliana Oneț a predat mandatul de subprefect tocmai presoanei de la care l-a preluat, Zoltan Marossy, omul care de acum deține funcţia de subprefect cu caracter temporar. După ce prefectul Eugen Dogariu a făcu anunțul schimbării și Marossy a depus jurământul, Liliana Oneţ a luat microfonul pentru a-și rosti discursul de adio. Vădit emoţionată, aceasta a spus că „soarta face ca astăzi să predau acest mandat persoanei de la care l-am preluat acum doi ani. Sper că în această perioadă am reuşit să mă achit de sarcinile pe care le-am avut, iar acest lucru trebuie să îl aprecieze cetăţenii şi cei cu care am lucrat. Mă bucură că am fost prima femeie care a ocupat atât timp această funcţie. Sper că în acest sens am deschis drumul şi femeilor din judeţul Timiş care vor putea să acceadă în funcţii importante, a spus cea care a fost vreme de doi an de zile secunda lui Dogariu, conchizând că „mandatul pe care îl predau este pe mâini bune”.

La microfon a urmat șeful Consiliului Județean Timiş, Titu Bojin, care i-a ținut Lilianei Oneţ o adevărată lecție de viață.


„Nu e obligatoriu să fiu numai eu la microfon, dar îmi permit în acest moment festiv. Pentru dânsa cred că urmează în continuare o activitate care va fi foarte importantă şi tot atât de bine susţinută şi de colegii care lucrează în prefectură şi de colegii din administraţie. Asta este viaţa politică trebuie să înţelegem şi sosirile şi plecările, desigur Liliana are tăria să meargă mai departe. În suflet nu poate să fie supărată în mod deosebit pe cineva din cei care suntem prezenţi”, a spus Titu Bojin.

Ultimul discurs a fost cel al noului subprefect. „Dragă Lili, stimaţi colegi, stimaţi foşti colegi pentru mine este o onoare ca să am din nou şansa să lucrez cu cei care conduc judeţul Timiş. Mi se pare foarte importnate ca cei care am avut o şansă de a ne pregăti în domeniul administraţiei să ne putem pune amprenta pe ce se întâmplă în oraşul nostru, pe strada noastră în domeniul administraţiei. Mă uitam cum stau foştii mai colegi şi viitorii mei colegi împreună. În aşa fel va trebui să şi lucrăm. Vom face parte din aceeaşi echipă a judeului Timiş. Uşa mea va fi deschisă tuturor şi pe acestă cale vă rog să mă ajutaţi să fac faţă, fiindcă fără ajutorul dumneavoastră nu am cum să mă descurc”. Legat de planurile de viitor, situația a fost rezolvată cum nu se poate mai bine pentru cei doi. Oneţ va reveni la Casa de Asigurări de Sănătate, în vreme ce Marossy va reveni pe postul de șef al Biroului de achiziții de la CCJT, după ce își va finaliza mandatul de subprefect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.