Accident GRAV, soldat cu moartea unui șofer, în urma impactului frontal dintre...

Accident GRAV, soldat cu moartea unui șofer, în urma impactului frontal dintre două autocamioane. Cine este vinovat

3
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Un șofer de TIR a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de semiremorca unui alt autocamion. Accidentul s-a petrecut pe DN 7, în zona localității Milova, iar circulația autovehiculelor a fost blocată pe ambele sensuri de deplasare în zona kilometrului 502, între Deva și Lipova.

Conform portalului newsar.ro, accidentul s-a produs după ce unul dintre autocamioane a derapat. „Din primele informații reiese că evenimentul s-a produs din cauza faptului că semiremorca unuia dintre ansamblurile de vehicule a derapat și, după ce s-a rotit în cupla de prindere cu vehiculul ei trăgător, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autotractorul celuilalt ansamblu de vehicule, care se deplasa regulamentar.


Cel mai probabil, motivele derapării semiremorcii sunt legate de neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile meteo-rutiere (ploaie și drum umed), însă atât acestea cât și gradul de vinovăție al părților vor fi stabilite în concret, ulterior, pe cale de anchetă. Din nefericire, conducătorul autotractorului care a intrat în coliziune cu semiremorca ce a pătruns pe contrasens, a decedat la scurt timp producerea acestui eveniment. La fața locului se află poliția rutieră care ia măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor ce se impun”, au declarat reprezentanții Centrul Infotrafic, pentru site-ul meționat.

3 COMENTARII

  1. D-le ”eu” nu stiu despre ce noroc vorbesti…,
    daca erai tare, te semnai ; chiar daca-l ponegrim pe cel ce a gresit, mortul de la groapa nu se mai intoarce…
    Mi-a fost tare greu sa-ti citesc comentariul dar sa stii ca este cumpit sa conduci pe ultimul drum pe cel care a fost un sot, un tata , coleg dar si un OM, care la numai 44 de ani a plecat pentru totdeauna de langa cei dragi sulfetului.
    Ce inseamna pt d-ta manivela ? Stii ce este aia ?? Asa se numesc soferii profesionisti ???
    Noi am avut lacrimi fierbinti de durere pe obraji, dar d-ta sper sa porti rusinea pt cum te-ai exprimat.
    o mama, un conducator auto si o sotie de sofer de TIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.