Adio, hârtie și pix! Medicii de familie din Timiș vor raporta activitatea...

Adio, hârtie și pix! Medicii de familie din Timiș vor raporta activitatea către casa de asigurări doar în format electronic

1
DISTRIBUIȚI

cjas-timis

Casa de Asigurări de Sănătate Timiș a luat primele măsuri pentru a reduce birocrația. Astfel, începând cu luna mai, medicii de familie din județul nostru nu vor mai fi nevoiți să completeze de mână facturile pe care trebuie să le depună personal la sediul CJAS Timiș pentru a le fi decontate serviciile medicale oferite.

Direct din fața calculatorului, medicii de familie vor putea completa aceste acte, plus că sunt scutiți și de un drum pe care trebuia să îl facă o dată pe lună până la sediul casei de asigurări de sănătate.


“Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a reuşit să informatizeze complet activitatea cu furnizorii de servicii medicale, din asistenţa medicală primară, eliminând astfel raportarea pe hârtie. Acest lucru înseamnă un câştig pentru medicii de familie, care vor raporta toată activitatea exclusiv electronic. Plus că furnizorii de servicii medicale sunt scutiți de un drum până la CAS, în fiecare lună, eliminându-se în acest fel birocrația”, spune Victor Dumitrașcu, președinte CJAS Timiș.

De noua decizie a casei de asigurări se pot bucura toți medicii de familie care au semnătură electronică.

1 COMENTARIU

  1. pe cind medicii de familie vor tine fisa medicala a pecientilor, analizele, toate rezultatele la rmn etc. in format electronic, pe calculator si la fiecare vizita a pacientului doctorul va consulta, apoi citii si recitii si analiza pacientul cu datele retinute in calculator, la fiecare consultatie se poate verifica analizele vechi, evolutia pacientului in timp, in UNGARIA, tara vecina asta se face din 1995-1996, iar in restul Europei de cind se foloseste la scara larga PC

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.