ANCHETĂ în cazul celor doi copii electrocutați în timp ce se jucau...

ANCHETĂ în cazul celor doi copii electrocutați în timp ce se jucau pe liniile de tren

0
DISTRIBUIȚI

SMURD preia 2 copii electrocutati jupa spre avionul SMURD (5)

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat mai exact, dar şi dacă cineva ar trebui să fie tras la răspundere pentru faptul că cei doi copii au ajuns să se joace pe vagoanele din gară. ”În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“ ne-a transmis, astăzi, ag.


princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Băieții de 10, respectiv 11 ani din judeţul Caraş-Severin, care s-au electrocutat după ce s-au urcat pe un vagon de tren şi au atins firele de înaltă tensiune au fost aduși miercuri dimineața, cu elicopterul, în capitală.

Copiii au suferit răni grave. Primul prezintă arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, iar cel de-al doilea pe 10% din suprafaţa corpului și are arse căile respiratorii.

Accidentul s-a petrecut în gara din localitatea Jupa, iar un al treilea băiat, de 13 ani, cu care se jucau cei doi,  a fost cel care a sunat la 112. Copiii au fost preluați de o Ambulanță  trimisă special de la Timișoara, li-au acordat primele îngrijiri și au fost trimiși pe cale aeriană în București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.