Andreea Paul despre Maria Grapini: „Fostul ministru a ratat clasa zero pentru...

Andreea Paul despre Maria Grapini: „Fostul ministru a ratat clasa zero pentru campania europarlamentară. Ar fi fost o ocazie bună”

10
DISTRIBUIȚI

paul

Fostul ministru al IMM-urilor, Maria Grapini, s-a răzbunat pe europarlamentarul PDL Monica Macovei. La ultima vizită în urbea de pe Bega, europarlamentarul spunea că Grapini ar fi o agramată care va face România de ruşine în Parlamentul European. Ei bine, fostul ministru a uitat insultele primite şi astăzi, invitată la o dezbatere organizată de PDL la CRAFT, le-a dat acestora cu tifla. Înainte de debutul dezbaterii pe tema mediului de afaceri, pedelista Andreea Paul a comentat că „sper ca astăzi doamna Grapini să aibă feminitatea, dărnicia și curiozitatea de a afla ce înseamnă concurența, ideile, democraţia.


Este o opțiune pentru viitor. Dânsa este și candidată pe un loc eligibil în Parlamentul European sper că nu se va ascunde în spatele eşecului său ca ministru al IMM-urilor. Nu a reușit să introducă niciun program suport nou dedicat IMM urilor – așa cum am făcut eu cu tinerii debutanţi în afaceri. A tăiat cu 27% suportul statului român dedicat programelor pentu IMM-uri. După eșecul lamentabil pentru licitația pe care a trucat-o pentru acordarea ajutoarelor de minimis cu semnătura Mariei Grapini și cu semnăturile PNL și PSD nefericiţii au ajuns să primească ajutorul pe jumătate. Călăul IMM urilor, nu statul crează locuri de muncă, sectorul privat crează locuri de muncă, iar statul trebuie să îl ajute în sensul de a pune taxe mici și a sprijini să se dezvolte.

Odată începută dezbaterea la care Grapini nu a participat, Paul a comentat că „fostul ministru a ratat clasa zero pentru campania europarlamentară. Ar fi fost o ocazie bună”.

10 COMENTARII

    • de Grapini spui,nu ? mumia imbalsamata ce sperie copiii la TV cica vrea europarlamentar,’v-an gura cu mortaciunea voastra PC,o mizerie de om !

  1. adevarul este ca ori Grapini ,ori Paul ,Udrea toti v-ati umplut burdihanele si de popor v-a durut in dos .voi ori sunteti tampite ori nu va dati seama ca cifrele voastre pe care le operati matematic nu corespund cu realitatea sunteti bune la dat din gura si atat rezultate ZERO .eu nu inteleg mass media de ce draq va mai baga in seama tot pe voi astia care ati fost in diferite functii si nu ati facut nimic bun ,acuma veniti tot voi sa ne povestiti cum ar trebui sa se faca ,sa criticati .eu daca as avea televiziuni si ziare as face un panou cu toti astia care ati condus tara si nu v-as mai invita niciodata la vreo emisiune .as cauta alceva.

  2. are dreptate doamna Andreea Voss!…pe langa faptul ca măria agripina este si barbat travestit in femeie.traieste cu un mecanic,care ii repara masinile la sectia de croitorie!..aaa,asta ,măria agripina e croitoreasa de profesie!

  3. Grapini este direct din Caragiale.
    Dar nici cu Andreea Vass-Paul nu imi este rusine. Nu este agramata, dar grosimea obrazului este apreciabila (tin minte ca s-a facut de ras in guvernarea Boc).
    Grapini o fi fost cum o fost, dar Boc, Udrea & Co cum au fost daca nu penibili???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.