Antonescu îi răspunde lui Grindeanu. Ce spune despre demisia liberalilor din fruntea...

Antonescu îi răspunde lui Grindeanu. Ce spune despre demisia liberalilor din fruntea deconcentratelor

5
DISTRIBUIȚI

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Liberalii care conduc deconcentrate pot rămâne liniştiţi în funcţie. Ieri, şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, a declarat că este necesar ca cei care nu au demisionat din funcţii să aleagă între funcţia care presupune susţinerea guvernului Ponta şi apartenenţa la PNL, care este acum partid de opoziţie.

Prezent la Timişoara pentru lansarea oficială a candidatului Cristian Buşoi la alegerile europarlamentare, şeful PNL Crin Antonescu a spus că „nu directorii girează o guvernare, directorii nu sunt numiţi pe criterii politice, ci pe cele profesionale, în urma unui concurs.


Eu le transmit să respecte legea şi să îşi facă datoria cu toată capacitatea profesională. Nu sunt puţini oameni care nu şi-au dat demisia, ci au rămas funcţionari publici. Nu sunt ei cei care fac politica guvernului, ci ei o aplică. În momentul în care am decis că USL nu mai poate continua, ne-am retras din funcţiile politice, adică miniştri, secretari de stat, prefecţi sau subprefecţi”.

5 COMENTARII

  1. He he he … cum sa renunte ei la toate functiile….
    Daca i+ar pune pe directorii deconcentratelor sa isi dea demisia, cine ar mai fi de acord cu decizia sinucigasa de a se retrage de la guvernare, cati ar sari parleazul la PSD ca sa isi pastreze scaunul????

  2. DL Antonescu da dovada ca nu’i pasa decat de ciolan.Cine vorbeste,clona lui Baselu.Daca se crede atat de corect,de ce a distrus USL din cauza unor ambitii?De ce s-a lasat invins de lacomie?Dl Antonescu luati-va de mana cu Baselu,si luati vaporul,noua nu ne trebuie un asemenea caracter de om!!!

    • vezi ca gresesti daca-l trimiti pe dn.Antonescu sa se ia de mana cu dn.Basescu ca atunci se cam duce dracu PSD-ul cu tot cu promisiunile si taxele lor de cacat si la neocomunistii PSD-isti le este frica daca dreapta da presedintele,e groasa problema atunci si asta gandeste cata coruptie si banditism zace in PSD s-ar putea ca si tu sa nu mai apuci sa asterni ideile pe acest site…asta e?

  3. Antonescu mai bine nu ai mai sprijini HOTIA PNL din Timisoara si nu ai mai trimite firme de la Bucuresti sa fure din banii publici ai primariei.Vorbeste seful hot

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.