Antonescu: Nu vrem alianţă cu nimeni. Există un circuit al alianţelor care...

Antonescu: Nu vrem alianţă cu nimeni. Există un circuit al alianţelor care s-a consumat

0
DISTRIBUIȚI

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speechLiderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, la Iaşi, că liberalii nu vor face deocamdată alianţă cu nimeni, dar că în turul doi al alegerilor prezidenţiale va fi susţinut candidatul dreptei, oricare ar fi el, fără vreo negociere sau „tocmeală”, scrie Mediafax.

Crin Antonescu a afirmat că PNL nu vrea deocamdată să facă alianţă cu vreun alt partid de dreapta, motivând că liberalii abia au ieşit dintr-o alianţă.


 „Nu vrem alianţă cu nimeni, abia am ieşit dintr-o alianţă. Există un circuit al alianţelor, fiecare cu fiecare, care s-a consumat. E important să vedem şi ca partide ce putem face. E adevărat că PSD e cel mai mare partid, dar văd o reţinere la ei să spună că sunt PSD. Se ascund după tot felul de tufe mici, ca Daniel Constantin, fac alianţe gen USD, îl aduc până şi pe Tăriceanu, apoi îl chinuie şi îl ţin acolo pe scaun, că poate vin înapoi liberalii. Spune că te numeşti PSD, eşti ditamai partidul. Domnul Blaga sau PDL au o atitudine un pic mai demnă, ei merg cu partidul lor. Restul, cu cât sunt mai mici, visează uniuni mai mari”, a spus Crin Antonescu. El a precizat că PNL vrea să se aşeze la masă cu cetăţenii, fără a fi nevoie să intre în vreo alianţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.