O nouă premieră națională la Timișoara: concert „tăcut” la lansarea noului album...

O nouă premieră națională la Timișoara: concert „tăcut” la lansarea noului album Sebastian Spanache Trio FOTO&VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-105927321">

trio spanache22_resize

Muzicienii timişoreni care alcătuiesc formaţia Sebastian Spanache Trio şi-au lansat cel de-al doilea album din carieră printr-un eveniment care a reprezentat o premieră pentru ţara noastră, în cadrul primului concert cu căşti wireless din ţara noastră, care s-a desfăşurat aseară pe podul Eiffel.

Numărul participanţilor la acest eveniment a fost limitat la o sută de persoane, iar spectatorii au primit gratuit din partea organizatorilor căşti cu ajutorul cărora au putut asculta concertul amplificat. Recitalul susţinut de pianistul Sebastian Spanache, contabasistul Csaba Sánta şi percuţionistul Radu Pieloiu a fost unul de zile mari, iar publicul a asavurat aşa cum se cuvine acest inedit eveniment. La piesa care dă numele celui de-al doilea album al grupului, „A Pasha’s Abstinence”, pe scena de pe pod a urcat şi un cvartet de coarde de la Filarmonica Banatul.

Format la sfârşitul anului 2011, Sebastian Spanache Trio are parte de succes atât în ţară cât şi în străinătate, printre concertele pecare le-a susţinut numărându-se opriri în Ungaria, Serbia, Cehia sau Polonia. La începutul acestui an, muzicienii au câştigat marele premiu al primei ediţii a „Festivalului Internaţional de Jazz Johnny Răducanu“, manifestare desfăşurată la Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.