Bărbații care au jefuit un restaurant din centrul Timișoarei în duminica de...

Bărbații care au jefuit un restaurant din centrul Timișoarei în duminica de Florii au fost reținuți

0
DISTRIBUIȚI

IMG_5029

Doi bărbaţi, bănuiţi de furtul mai multor sticle cu băuturi alcoolice din Restaurantul Loyd din centul Timișoarei, au fost depistaţi de poliţişti  la scurt timp după comiterea faptei.


Poliţiştii de la Secția 1 au recuperat întregul prejudiciu, iar hoții au fost trimiși în arest.

Duminică, în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, într-un local din Timişoara, a fost depistat un bărbat în timp ce fura sticle cu băuturi alcoolice.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secţiei pentru audieri. ”Extinzând cercetările, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Timişoara, au depistat şi identificat alţi doi tineri de 33, respectiv 25 de ani, ambii din Timişoara, care ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism, după ce din interior ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice. După comiterea faptei, cei doi ar fi ascuns sticlele sustrase pe un teren viran, printre arbuşti”, a comunicat ofițerul de presă al Poliției Timiș. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii recuperând întreg prejudiciul, în valoare de 2.000 de lei, bunurile fiind predate șefului de restaurant.

Cei trei hoți au fost reținuți pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.