Clanul Cârpaci face propria lege și în cimitire – cadavru exhumat ...

Clanul Cârpaci face propria lege și în cimitire – cadavru exhumat și mutat fără aprobare plus un paznic bătut. În ce ritm se desfășoară ancheta penală

4
DISTRIBUIȚI

cimitir 1

Un nou caz care arată modul revoltător în care clanul Cârpaci şi-a făcut de cap în cimitirele Timişoarei a fost prezentat astăzi de viceprimarul Traian Stoia.

Pesedistul a povestit că „avem un tânăr de 16 ani care a fost înhumat în mormântul pe care îl vedem în Calea Buziaşului. După înhumare, numitul Cârpaci Ionică, cu domiciliul pe strada Moţilor numărul 6, solicită şi obţine de la primărie permis de lucru pentru amenjare construcţie funerară, prin care i s-a aprobă executarea unui cavou suprateran cu înălţime de 1,80 metri şi o anume volumetrie aprobată la Cimitirul Rusu Şirianu”.

Clanul Cârpaci nu a respectat, însă, datele din proiect, construcția apărută fiind mult mai mare. „Ca urmarea a înclălcării acestui permis de lucru, primăria încearcă demolarea.


În 2010 avut loc un scandal în care paznicul nu le-a permis celor din familia Cârpaci să acceadă în interiorul contrucţiei. Mai mult, în seara de Crăciun, în 2010, familia exhumează cadavrul din Buziaşului şi îl mută în această capelă de pe Rusu Şiarianu. Paznicul cimitirului înceacă să se opună și este bătut. În 28 decembrie 2010, Primăria Timişoara solicită poliţiei secţiei 2 şi 3 să afle stadiul procesului verbal de la data de 24, când paznicul sunase la 112. Cele două secţii comunică faptul că cercetările sunt în curs şi că există două dosare penale în lucru înregistrate la Parchet. În 13 ianuarie instituţia nostră formulează o plângere către IPJ Timiş solicitând să demareze cercetările asupra celor menţionate mai sus şi să solicită acordul pentru mutarea cadavrului şi ordonanţa de exhumare”, a povestit Traian Stoia.

Primăria a obținut autorizaţie de demolare pentru acest cavou în 30 decembrie 2010, iar Ionică Cârpaci a contestat decizia instanţei în ianuarie 2011, iar sentinţa nu poate fi pusă în practică, conform viceprimarului, „pentru că defunctul se află în capelă şi primăria ar fi acuzată de profanare. Aşteptăm permisiunea să putem scoate mortul din capelă şi să o putem demola”.

4 COMENTARII

  1. sa le fie rusine. santeti niste gunoaie stradale credeti ca daca aveti bani faceti ce vreti . osa vina si randu vostru nemernicilor ne faceti tara de rusine sa va bata dumnezeu pe toti

  2. DE CE NU SE IA ODATA MASURI INPOTRIVA ACESTUI CLA TREBUIE FACUTE SESIZARI IN TOATA EUROPA PE UNDE MERG SI DE UNDE ADUC BANI SA SE VADA DACA ACESTIA LUCREAZA UNDEVA SI DACA PLATESC INPOZIT PE VENIT ASA CUM SE PLATESTE IN TAOTA LUMEA NUMAI TIGANI NU PLATESC SI I-SI FAC DE CAP IN TOATA TARA , REVOLUTIONARI DIN TIMISOARA SI DIN INTREAGA TARA AR TREBUI SA-I PUNA CU BOTUL PE LABE CA NU PENTRU EI SAU MIRI CI PENTRU O TARA LINISTITA SI NU CU MAFIOTI. I-SI BAT JOC DE TIMISOARA SI DE INTREG ORASUL SI DE CEI CARE MUNCESC CINSTIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.