„Camino Real”, în interpretarea Teatrului Thespis. Când va avea loc spectacolul

„Camino Real”, în interpretarea Teatrului Thespis. Când va avea loc spectacolul

0
DISTRIBUIȚI

afis CAMINO PNG„Pe Camino Real trebuie să ai simț practic!”, aceasta e ideea ultimei premiere care va fi prezentată la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara. Teatrul Thespis al Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara prezintă o nouă premieră: „Camino Real”, după piesa dramaturgului american Tennessee Williams (autorul, printre altele, al Menajeriei de sticlă, Pisica pe acoperişul fierbinte, Un tramvai numit dorinţă etc.).


O piesă despre care un cronicar al New York Times spunea că ar fi cea mai bună piesă a lui T. Williams, „o piesă smulsă din sufletul omului”. ”Un hotel dărăpănat, în mijlocul unei pieţe prăfuite, într-un orăşel american de la capătul lumii, populat cu vorbitori de spaniolă şi cu personaje alegorice (Casanova, Gutman – numit după un personaj din Şoimul Maltez, dar şi asemănător cu Sig. Ferrari din Casablanca, Camille Gautier, după Doamna cu camelii sau alte personaje care nu apar în montarea prezentă, ca Don Quijote, Lord Byron ş.a.). Un orăşel în mijlocul deşertului din care se poate scăpa doar cu avionul. Un loc de întâlnire al unor suflete pierdute, care se confruntă cu tentaţii şi dezgust, suferinţă şi dragoste. În variantele americane ale piesei au jucat, printre alţii, şi Al Pacino sau Ethan Hawke”, povestește Adrian Korek, coordonatorul Thespis.

În spectacolul Thespis îi regăsim pe: Bogdan Racz, Ionel Mărginean, Moni Karman, Ana Macrina Codrea, Diana Velescu şi Alex Daniel.

Avanpremiera vineri, de la ora 20, iar premiera sâmbătă, de la ora 19, la Casa Studenţilor, studio 202 „Diogene Bihoi”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.