Câţi bani a încasat Primăria Timişoara din plata taxelor şi impozitelor în...

Câţi bani a încasat Primăria Timişoara din plata taxelor şi impozitelor în primul trimestru al acestui an

2
DISTRIBUIȚI

robu hol primarie

Primarul Nicolae Robu a oferit primele date cu privire la situaţia colectării taxelor de la bugetul local în primul trimestru al acestui an. „Până în 31 martie, când a funcţionat discount-ul stăm la fel ca şi anul trecut. Este vorba despre o încasare a 160.125.000 de lei făcută în primul trimestru al anului 2014. Pentru noi este important să încasăm cât mai repede şi cât mai mult, dar cel mai important nu este cât încasăm în primul trimestru, ci la finele anului.


Până atunci este foarte important ca fiecare contributor să îşi achite taxele. Sprăm ca până la sfârşitul anului să încasăm mai mult ca anul trecut. Foarte mulţi oameni spun decât să mă duc să mă înghesui ca să am acel discount mai bine plătesc mai târziu”.

Întrebat dacă va lua măsuri la adrsea şefului Direcţie Fiscale, Adrian Bodo pentru că nu vin bani la buget, Robu a spus că „nu e vină domnul Bodo. Direcția Fiscală și-a făcut datoria îi înștiințează pe cetățeni, le trimite notificări. A existat un viciu de organizare internă pentru că nu a existat acea componentă care să asigure executarea silită a rău platnicilor”. Una din facilităţile oferite de primărie pentru a ajuta contribuabilii să nu mai stea la cozi, plata prin internet a taxelor a fost utilizată numai de către 10% din cei care au achitat deja dările. Legat de bani neîncasaţi, Robu a promis că până la finele acestui an primăria va trece la executare silită a rău platnicilor, fie că vorbim de taxe şi impozite pe imobile sau de chiriaşi.

2 COMENTARII

  1. STITI CUM SE NUMESTE ACEST PRIMAR AL TIMISOAREI .PACALICI I SE POTRIVESTE PACALESTE OPINIA PUBLICA ,SE ABATE DE LA SUBIECT ,….ESTE CEL MAI CORUPT PRIMAR RUSINE FACI PE PLAC HOTILOR PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.