Ce concesie îi fac ţărăniştii din Timiş primarului Nicolae Robu şi despre...

Ce concesie îi fac ţărăniştii din Timiş primarului Nicolae Robu şi despre cine spun că duc o viaţa „dolce far niente”

2
DISTRIBUIȚI

valentin moldovan

Socotelile tărăniştilor din Timiş au fost încurcate de agenda edilului şef Nicolae Robu. Şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a anunţat în acestă săptămână că partidul său va schimba ora conferinţelor de presă „pentru a nu încurca programul de realizări măreţe ale edilului şef Nicolae Robu”.

Nemulţumit de faptul că Robu nu mai ştie să facă loc şi altora la apariţii în presă, Moldovan s-a plâns şi de modul în care se lucrează la Consiliul Local Timişoara.


Ca fost ales local, ţărănistul a spus că el şi-a luat meseria foarte în serios, dar că vede că „mai nou acolo nimeni nu munceşte, ci doar votează pe bandă rulantă proiecte făcute pe genunchi în ultima clipă. Orice proiect poate să treacă, nu trebuie foarte mare efort. Nici nu mai aud opoziţia să ia atitudine, unul – doi consilieri se mai arată deranjaţi. E o viaţă dolce far niente. Megem înainte să sperăm că Timişoara va arăta extraordinar”.

Şeful ţărăniştilor din judeţ nu este mulţumit nici de propria-i ogradă. Acesta spune că aleşii locali Adrian Orza şi Flavius Boncea ar putea fi excluşi dacă continuă să aibă o atitudine de respingere faţă de politica partidului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.