Ce dezvăluire face viceprimarul Traian Stoia despre somaţiile lipte pe crucile din...

Ce dezvăluire face viceprimarul Traian Stoia despre somaţiile lipte pe crucile din cimitire

0
DISTRIBUIȚI

cimitir CALEA SAGULUI

Viceprimarul Traian Stoia a scos actele pe masă şi a lămurit de ce, înainte de Paşti, pe crucile din cimitre au fost lipite somaţii pentru neplata taxei de concesiunie.

Criticat de primarul Robu pentru măsura dură, Stoia reacţionat abia acum.


„Prin presă au apărut o serie de consideraţii care spuneau că nu era legal ca să fie puse afişe pe cruci. Pentru a vă lămuri că lucrurile nu stau aşa, vreau să vă citesc din regulamentul de fucţionare a cimitirelor. Primăria are obligaţia să anunţe situaţiile de neplată după urmatoarea procedură. Somaţie la adresa din registru şi din evidenţa computerizată, noi avem foarte multe adrese, dar nu avem evidenţă computerizată şi înştiinţări lipte pe mormintele în cauză ca să întâresc ceea ce v-am spus. Foarte mulţi oameni ne-au felicitat pentru că le-am adus aminte de obligaţie care scapă omului prins cu problemele de zi cu zi”.

Legat de faptul că a fost criticat de Robu, Stoia a comentat că „domnul primar nu avea cunoştinţă când a făcut vorbire despre acest regulament urmează ca într-un plen anterior să modificăm această prevedere Afişajul se va face pe panoul de la intrare din cimitor. Ca să nu mai avem discuţii” . Regulamentul a fost stabilit conform HCL 354 din 25.10.2012. Vicele spune că în prima zi după lipirea somaţiilor 118 oameni au venit să achite taxele, faţă de 16 câţi au venit înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.