Ce GEST a făcut bărbatul căutat după ce a bătut un poliţist...

Ce GEST a făcut bărbatul căutat după ce a bătut un poliţist aflat în timpul liber pentru că îl amendase de sărbători

0
DISTRIBUIȚI

hunedoara brad suspect politist batut

Bărbatul care a atacat un poliţist aflat în timpul liber care îşi plimba copilul de 11 ani și apoi a fugit, fiind dat în urmărire națională și consemn la frontieră, s-a predat la Poliţia municipiului Deva şi a dat de înţeles că a fugit deoarece se temea de reacţia colegilor agentului de poliţie lovit.

Stelian Lingurar s-a prezentat la Poliţie însoţit de un avocat, după ce aflase că pe numele lui a fost întocmit un mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile.


Bărbatul fusese dat în urmărire naţională pentru că la scurt timp după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist, s-a ascuns, spun anchetatorii. „Autorul infracţiunii de ultraj s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Deva. După finalizarea procedurilor specifice, acesta urmează a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Hunedoara, în baza mandatului de arestare preventivă emis de Judecătoria Brad”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu.

Autorul agresiunii riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare. Acesta a mai fost cercetat în trecut pentru înşelăciune şi pentru trecerea fraudulosaă a frontierei, infracţiune comisă în Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.