Ce spune secretarul Ioan Cojocari despre legalitatea hotărârii prin care „Îngerii Galbeni”...

Ce spune secretarul Ioan Cojocari despre legalitatea hotărârii prin care „Îngerii Galbeni” au fost interziși în parcările hypermarket-urilor

0
DISTRIBUIȚI

cojocari manaDemersurile municipalităţii timişorene legate de compania Îngerii Galbeni ar putea fi stopate. Vă reamintim că, ieri, Poliţia Locală a anunţat că a trimis către toate „centrele comerciale din municipiu, care au permis în perimetrul acestora activități de blocare, ridicare, transport pentru autovehiculele care nu respectau regulamentele interne ale acestor centre, ca în termen de 48 de ore să se conformeze prevederilor horărârii de Consiliu Local menționate și să ia măsuri de deschidere a parcărilor pentru clienţii acestora sau să controleze accesul acestora prin bariere, să înştiinţeze clienţii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferită pentru parcarea vehiculelor clienţilor, precum şi sancţiunile în caz de neconformare”.

Prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, a declarat pentru un site lcoal de ştiri că ar putea fi vorba de anumite neregului privind HCL-ul şi că în două zile va oferi un răspuns clar.


Întrebat de PRESSAELRT.ro cu privire la posibilitatea ca hotărârea să nu fie legală secretarul primăriei, Ioan Cojocari, aflat în concediu medical la data la care HCL-ul s-a adoptat, a spus că nu ştie exact ce conţine acea hotârâre, dar ca dacă prefectul decide că nu e legală, atunci probabil că aşa este. Cojocari a conchis apoteotic „nu ştiu, să vină instanţa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.