În ce stadiu este modernizarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean Timișoara. Cum...

În ce stadiu este modernizarea Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean Timișoara. Cum spune Titu Bojin că ne ajută guvernul să primim finanţări europene

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean 11

Veşti bune pentru pacienţii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență din Timişoara, aduse de şeful Consiliului Judeţean Timiş.

Acesta a declarat în această săptămână că „am semnat adresa pentru Ambulatoriul de 11 milioane de euro de la spitalul județean, prin renunțarea la centrul multifuncţional de la Centrul Militar zonal, care avea o durată de excuție de 24 de luni și nu puteam să îl realizăm.


Ambulatoriul are 11 luni și sper să putem să îl realizăm până la 30 decembrie 2015, şi dacă ne permite proiectul pe exercițiul financiar 2007- 2013, sper să avem posibilitatea să îl realizăm, pentru că partea mare e aparatură medicală importantă, și nu activități medicale”.

Legat de alte facilităţi acordate de la Bucureşti pentru implementarea de proiecte în orașul de pe Bega, Bojin, în calitate de şef al consiliului județean, a spus că „suntem în top 10, împreună cu primăria Timișoara, prin creditele pe care guvernul, în comisia interministerială, le-a aprobat. Avem aprobate 200 de milioane către CJT și 160 pentru Timișoara. Banii ăștia ne ajută să încheiem lucrările pe fonduri europene, pentru că nu ni se aprobă proiecte pe fonduri europene pentru 2014 dacă nu le avem încheiate pe cele care acum sunt în curs”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.