Celebrul DJ şi producător britanic Krafty Kuts este unul din headlinerii festivalului...

Celebrul DJ şi producător britanic Krafty Kuts este unul din headlinerii festivalului Playground din Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

KraftyKuts20 [1024x768]

Amatorii de sound-uri electronice au parte de o veste cât se poate de bună: celebrul DJ şi producător britanic Krafty Kuts va fi prezent în premieră la Timişoara, în cadrul Festivalului Playground 2014, el fiind unul din headlinerii ediţiei acestei manifestări. Pe numele său adevărat Martin Reeves, Krafty Kuts este cel mai popular DJ/producător de Party Breaks din lume, dobândind o serie de titulaturi de-a lungul vremii care i-au confirmat succesul şi talentul: ”Best Breaks DJ”, ”Face of Breaks”, “Best International DJ”, ”Single of the Year”. Începutul succesului a fost marcat de Fat Boy Slim care i-a auzit single-ul “Gimme The Funk”, întâmplare care i-au adus o colaborare de succes cu Ministry of Sounds, dar şi cu Prodigy şi The Rolling Stones. Pornind de la hip-hop şi electro, Martin s-a folosit de permeabilitatea anilor 90 în ceea ce priveşte tranziţia între genuri şi şi-a adus vasta cultură muzicală din zona dance în avantaj, plasându-se începand cu 1996 printre cei ce şi-au asumat improvizaţia şi explorarea, fără să se ferească de inedit.


Krafty Kuts a reuşit să influenţeze nu numai scena din care s-a desprins, mai exact cea a breakbeat-ului. A ajuns responsabil pentru muzica reclamelor la Coca Cola sau Playstation 2 şi este considerat un numitor comun în plaja remixurilor care fie se desprind de original, fie prind cel puţin la fel de bine ca el. Krafty Kuts a câştigat timp de trei ani la rând titlul de Best DJ la Breakspoll Awards.

Cel mai recent album al său a apărut anul trecut sub numele de Lets Ride, un material discografic ce cuprinde funk, soul, hip hop, jazz, electro, dubstep sau drum and bass. Festivalul Playground 2014 va avea loc în perioada 4 – 6 iulie la Poligonul de Trageri din Giarmata Vii şi va avea parte de o serie de invitaţi meniţi să fie pe placul amatorilor de petreceri. Organizatorii acestui eveniment – Electric Playground, Electrocord şi D’arc – vor pune în vânzare începând din 1 mai un număr limitat de abonamente „white tickets“, valabile pentru toată durata festivalului, la preţul de 35 lei,  urmând ca după epuizarea lor, acestea să coste 55 de lei. La faţa locului, biletele de intrare pe o zi vor costa 35 lei. Abonamentele cu preţ redus se vor găsi în magazinele U – Man şi la cafeneaua D’arc. Site-ul www.pressalert.ro este partener media al festivalului Playground 2014, iar în viitorul apropiat cititorii noştri vor putea participa la un concurs în urma căruia vor putea câştiga abonamente valabile pentru întreg festivalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.