Ciocnire violentă între o mașină și o căruță, pe șoseaua dintre Lugoj...

Ciocnire violentă între o mașină și o căruță, pe șoseaua dintre Lugoj și Timișoara. Vezi cum s-a produs accidentul

8
DISTRIBUIȚI

accident caruta redesteptarea

Accident grav în apropiere de localitatea Coştei, la 12 kilometri de Lugoj, joi după-amiaza. Doi bărbaţi au fost la un pas de moarte după ce o căruţă a ieşit de pe câmp, fără să se asigure, pe Drumul European 70, care leagă Lugojul de Timişoara.

Conform „Redeșteptarea”, atelajul a fost izbit în plin de un autoturism BMW care circula regulamentar şi se îndrepta către Timişoara.


Impactul a fost extrem de violent, căruţaşul fiind proiectat câţiva metri în afara părţii carosabile. Calul care era legat la căruţă a decedat pe loc, iar şoferul autoturismului BMW a fost şi el accidentat, fiind transportat la spitalul din Lugoj.

Din primele cercetări, se pare că vinovat a fost căruțașul, care a ieşit fără să se asigure pe E70, căruţele neavând nici măcar dreptul să circule pe un astfel de tronson. În plus, căruţaşul era vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice şi va răspunde integral pentru faptele sale. Anchetatorii urmează să stabilească încadrarea, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale şoferului. Maşina a fost avariată în proporţie de 80%, căruţaşul urmând să suporte şi pagubele acesteia.

Foto: redesteptarea.ro

8 COMENTARII

  1. Da , si bmw-ul probabil ca gonea cu peste 100 desi nici asta nu e permis. In tara noastra poti oricând sa te astepti pe orice drum sa iti apara o caruta, un tractor, un car cu boi, etc. Acum ala cu bmw o sa se aleaga cu caruta si cu calul mort

  2. comentariul anterior e facut din partea unui carutas sau conducator auto?viteza cu care rula bmw-ul era corecta daca era in afara localitatii si era cam o 100,carutasul la fel ca multi altii in romania noastra nu a invatat inca ca circuitul lor nu este in trafic sa faca doar necazuri in jur.ati intalnit vre-odata caruta noaptea nesemnalizata ca apare pur si simplu in fata ochilor deci in fata farurilor masinii?sa va ganditi cit e de grav si cum sinteti la un pas de dezastru din cauza unor carutasi care nu gandesc la ce pericol se expun,cum mor oameni si animale nevinovate.

  3. bah gheorghe daca si u ai cal si caruta mergeti pe camp daca va imbatati si nu sunteti in stare de ele…….drumurile st facute pt masini nu pt voi,betivi etc cum zc si u…….si daca vezi u mai bn in poze domnule gheorghe masina s-a oprit exact langa locul accdentului nu a mers mai departe pe frane sau mai stiu eu ce….mergi u si constata sa vezi

  4. nea Gheorghita de ce comentezi daca esti strain de situatie…acum ala cu bmw poate se alege si cu nevasta lu nea gheorghita sa nu fie si el prea suparat…

  5. Bai Gheorghe dc comentezi daca nu sti ce sa intamplat ,ia punete in locul lui si sa iti iese si tie cineva asa iopinant in fata ce puteai sa faci ? Dar daca nu esti sofer mai bine nu mai comenta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.