City-managerul Sorin Drăgoi a venit cu cea mai veche mașină la parada...

City-managerul Sorin Drăgoi a venit cu cea mai veche mașină la parada automobilelor de epocă. Vezi cât a investit FOTO

1
DISTRIBUIȚI

masina epoca 4

Colecționari de vehicule istorice din județul Timiș, dar și din Ungaria și-au expus, astăzi, “bijuteriile” pe patru roți în centrul Timișoarei, pentru cel de-al treilea an consecutiv, în cadrul acțiunii Retro-Parada Primăverii.

Timișorenii s-au amuzat copios pe seama așa zisului aparat de aer condiționat al unei Dacii 1300, dar au privit cu admirație mașini pe care le-au văzut doar în filme. Un Cadillac El Dorado vechi de 40 de ani, un Bentley asemănător cu cel al Cruellei de Ville sau un Austin din anul 1947 au fost doar câteva dintre vehiculele expuse în Piața Victoriei.

Printre cei 20 de expozanți care au venit în centrul Timișoarei să se mândrească cu “bătrânele doamne” se numără și Sorin Drăgoi, city-managerul Timișoarei, care deține cea mai veche mașină ce a putut fi admirată în cadrul expoziției. Este vorba despre un Fiat Balilla, din anul 1939, pe care Sorin Drăgoi l-a achiziționat în urmă cu 14 ani.

City-managerul Timișoarei a povestit că a reușit cu greu să recondiționeze autovehiculul. “Bările a trebuit să le fac în Italia, pentru că nu se puteau croma în România, tapițeria am schimbat-o, cea originală era din piele de Cordoba, dar nu am găsit. Am dat 2.500 de dolari pe ea, era roșie cu aripile albe, și cred că am băgat încă de trei ori pe atât în mașină, ca investiție”, ne-a explicat Sorin Drăgoi. Acesta este foarte pasionat de mașinile de epocă, motiv pentru care spune că este dispus să cumpere și alte vehicule istorice, dacă va avea de unde.

În jurul orei 12.30, proprietarii mașinilor de epocă au plecat cu ele la plimbare pe străzile Timișoarei, în cadrul unei parade, pe traseul Piața Victoriei – Piața Maria – Bd.


16 Decembrie – Calea Șagului – Bd. Liviu Rebreanu – Calea Buziașului – Castel Royal Moșnița Nouă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.