Clanul Cârpaci lovește din nou. De ce s-a trezit primarul Timișoarei cu...

Clanul Cârpaci lovește din nou. De ce s-a trezit primarul Timișoarei cu plângere penală pentru abuz în serviciu

2
DISTRIBUIȚI

robu gura

Ghinioanele se țin lanț de edilul șef Nicolae Robu. Plecat în Spania vreme de o săptămână pentru a vizita mai multe orașe care au obținut titlul de Capitală Culturală Europeană, Robu a avut parte de un accident de mașină chiar în prima zi în care a revenit în urbea de pe Bega.

Se pare că vizita primarului nu a fost una tocmai liniștită, întrucât a aflat prin telefon că s-a trezit cu o plângere penală din partea clanului Cârpaci.


Astăzi, edilul a povesit de ce a fost nevoit să dea cu subsemnatul. „Primăria a emis un certificat de urbanism negativ pentru intervenții la casa de pe strada Mihai Eminescu, numărul 40A, pe motiv că era un dosar în derulare la Parchet. Asta s-a întâmplat în luna noiembrie sau decembrie, de-a lungul anilor s-au dat de mai multe ori avize negative, iar acesta era argumentat ca negativ pe acest temei, procesul. Reclamanții afirmau că procesul era închis la momentul resepectiv, când s-a emis certificatul de Urbanism respectiv. Noi ne-am adresat ulterior, nu am avut înștiințare că a fost închis dosarul. Ne-am adresat Parchetului să ne comunice care este situația, asta mult mai târziu, și dosarul era închis. Dosarul era pe legea 50, pentru că s-ar fi făcut intervenții fără autorizație”, a spus primarul.

Vă reamintim că primarul Nicolae Robu declara în trecut că va cere executarea silită a clanului Cârpaci pentru suma de 365.000 de lei, penalităţi pentru nerespectarea unei sentinţe date pentru imobilul nr 6 de pe strada Mihai Eminescu, sperând ca astfel să obţină de la Maria Cârpaci clădirea de la Spitalul de Copii în care a funcţionat secţia de boli infecţioase.

2 COMENTARII

  1. CIND SE VA TERMINA CEU ACEST CLAN DE TIGANI CARE TERORIZEAZA TIMISOARA, DOMNULE PRIMAR FACETI SESIZARI IN TOATE TARILE EUROPENE SA FACA DOVADA CA ACESTI TIGANI AU LUCRAT IN ACESTE TARI SI AU PLATIT INPOZIT PE PROFIT SA VEDEM SI NOI DE UNDE AU MILIOANE DE EURO CA SA CU8MPERE ATITEA VILE IN TIMISOARA. MIINE POIMIINE VETI FI SLUGILE ACESTOR TIGANI PE CARE NU IA-TI PUS LA PUNCT CIND TREBUIA ..UNDE ESTE INTELECTUALITATEA DIN TIMISOARA UNDE SUNT CEI CARE AU LUPTAT LA REVOLUTIE . REVOLUTIA SA FACUT PENTRU O VIATA MAI BUNA SI LINISTITA NU PENTRU INVAZIA TIGANILOR CARE NU RESPECTA LEGILE SI NU PLATESC INPOZITELE LA TIMP

  2. PT IOANYD – Ce ai vrea , sa lupte intelectualitatea cu tiganii,daca nu au facut-o autoritatile in 25 de ani, si au inchis vesnic ochii la matrapazlâcurile si falsurile lor. Acum jumatate de oras si intreg centrul este al lor, mai scoate-i daca poti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.