Clipele care te fac să supravieţuieşti în jungla de zi cu zi

Clipele care te fac să supravieţuieşti în jungla de zi cu zi

0
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22 „Cine a rezistat zece ani în acest domeniu, poate fi trimis în junglă fără nicio armă. Va supravieţui“. Cuvintele lăsate drept motto de un muzician necunoscut din anii 70 ilustrează cât se poate de bine „breasla“ muzicienilor. Care în preajma sărbătorilor se alinează sentimentului de „bunătate“ care se regăseşte pe toate gardurile. Ca şi noi toţi, şi ei se confruntă cu aceleaşi dileme. Vechi, sau mai noi, nu contează. Într-o societate în continuă schimbare, muzica şi-a pierdut adeseori din magia care ar trebui s-o insufle tuturor sufletelor iubitoare de frumos şi a devenit de prea multe ori o afacere ca oricare alta.


Din care trebuie să-ţi plăteşti facturi, să îi oferi copilului tău condiţii decente de trai. Să supravieţuieşti. Cu sau fără arme, în jungla de zi cu zi. Fericiţi sunt muzicienii care dincolo de „business“ se aleg şi cu o desfătare spirituală din această ecuaţie.

Recent, pe scena Sălii Capitol am avut ocazia să văd un asemenea exemplu. La lansarea celui de-al doilea album al solistei Alexandrina. Un eveniment care dincolo de cuvinte, le-a oferit tuturor celor prezenţi acel „ceva“ pentru care muzica e considerată o artă. Desigur, „jungla“ în care trăim zi de zi ne face să fim tot mai insensibili şi imuni la momentele acestea de magie. Ar fi mult prea frumos ca în fiecare săptămână să avem câte un moment din ăsta. Gen Kodak. În care să ne redescoperim. În care să ne bucurăm de ciripitul păsărelelor sau de foşnetul frunzelor. În care să fim mai buni. Nu neapărat fiindcă e Paşte. Ci pentru că aşa trebuie. Nu pot decât să vă urez tuturor să aveţi momente din astea de sărbătoare interioară cât mai des. Fiindcă clipele astea magice te fac să supravieţuieşti în jungla de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.