Concert cu The Weekend Band, trupa cu „cea mai bună muzică din...

Concert cu The Weekend Band, trupa cu „cea mai bună muzică din oraş“

0
DISTRIBUIȚI

theweekendband

Formaţia timişoreană The Weekend Band, al cărei slogan de concerte este „best music in town“ va susţine un concert vineri, 18 aprilie, de la ora 22.00, la Jazzissimo Lounge, biletele pentru acest eveniment fiind 20 lei.

„Începând cu blues şi rock&roll, facem o trecere în timp a melodiilor şi a genurilor muzicale care au făcut istorie. Cu un sound modern şi un aranjament muzical proaspăt, The Weekend Band reuşeste să vă introducă într-o atmosferă clasică, mai apoi şi modernă – spunându-vă o poveste. După mai multe proiecte muzicale şi schimbări de componenţă, după lungi încercări şi colaborări, trupa a ajuns la maturitate.


Am cântat în multe locuri şi pentru spectatori cu gusturi muzicale diferite dar de fiecare dată am reuşit să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor şi am făcut show. Ne ajută mult repertoriul ales, sunt melodii cu un aer şi o forţă specială. Acesta este atuul nostru, şi nu numai“, spun membrii trupei.

The Weekend Band este alcătuită din  Vincenţiu Ghergulov (clape), Marios Fulop (tobe), Tibor Sandu Aranyi (bass), Alex Bejenaru (chitară) şi Răzvan Munteanu (voce). Dar oare de unde până unde vine stratategma asta de marketing a băieţilor, cu „best music in town“? „Mergem pe muzică de calitate, de aici vine best music in town. Am căutat informaţii despre piesele pe care le facem şi aproape 90 la sută dintre ele sunt melodii de Grammy. Sau care au ajuns în top ten cele mai bune piese rock ale anului în care au fost lansate. Orice gen cântam, de la rock la blues şi hip hop – alegem nu neapărat cele mai comerciale piese ci doar cele mai apreciate de criticii muzicali. Avem un repertoriu solid. Ne diferenţiem de restul şi prin felul în care sunt lucrate piesele. Chiar şi prin instrumentele care le folosim. Sau prin show-ul pe care îl facem. Facem şi un fel de educaţie muzicală, căci dau informaţii despre piese. Cred că toată lumea are nevoie de cultură muzicală. Sunt evergreen-uri pe care le-au auzit măcar o dată în viaţă şi habar nu aveau despre istoria piesei“, spune Răzvan Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.