Concerte şi lansarea cărţii dedicate rock-ului timişorean la Festivalul Internaţional BluesFest. Unde...

Concerte şi lansarea cărţii dedicate rock-ului timişorean la Festivalul Internaţional BluesFest. Unde și când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

cezar costescu

Cea de-a 5-a ediţie a Festivalului Internaţional de Blues „BluesFest“ include concerte cu Peter&Pan Duo Acustic, din Szeged (Ungaria) şi Cezar Costescu Blues Project (Lugoj), și va avea loc în data de 11 aprilie, la Teatrul Municipal din Lugoj, cu începere de la ora 19.00.

Peter&Pan Duo Acustic este format din nucleul formaţiei Pumpkins Trio, formaţie ce a fost prezentă la ediţia a III-a a Festivalului de la Lugoj, în 2011, şi care s-a bucurat de un  mare success la publicul lugojean. În formulă de duo, ei abordează un repertoriu format din “evergreen-uri” ale anilor ‘50, ‘60 şi ‘70.

Cezar Costescu Blues Project este prima apariţie, în formulă de formaţie, a lui Cezar Costescu, după  perioada Logic.


Fost “Cel mai bun chitarist al anului “, in 1986, la Festivalul Rock de la Ramnicu Vâlcea, Cezar Costescu reporneşte pe anevoiosul drum al trupelor de rock, scriind un nou capitol al vieţii rock lugojene. Proiectul (care, la festival, va avea şi un nume, ce va fi anunţat pe scenă de Cezar!) este format din Cezar Costescu (ex-Logic) – chitară, Alina Onea – voce, Mihai Subota (ex-Reversed) – bas, Dana Marcu (ex-Lucian Crista Trio) şi Marisu Bosneac (ex-Anarhia, Lunatic) – tobe şi abordează stilul blues-rock.

În deschiderea festivalului, în foaier-ul Teatrului, va avea loc lansarea cărţii “Peste Rock şi după Roll”, a publicistului şi omului de televiziune timişorean Mimo Obradov, prezentată de conf. dr. Silviu Rogobete, din Timişoara, şi scriitorul Cristian Ghinea, din Lugoj. Vă reamintim că lansarea din Timişoara a acestei cărţi va avea loc mâine, 2 aprilie, la clubul Bunker. Festivalul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj şi Consiliul Judeţean Timiş, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.