Conferințele de presă organizate de Nicolae Robu la Primăria Timișoara vor fi...

Conferințele de presă organizate de Nicolae Robu la Primăria Timișoara vor fi transmise, începând de astăzi, și pe internet

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

Începând de astăzi, nu doar ședințele de consiliu local vor fi transmise pe internet, ci și conferințele de presă organizate de Nicolae Robu la Primăria Timișoara. Edilul șef a anunțat că a luat această decizie pentru că i se pare “interesant ca oricine să poată urmări discuțiile pe care le purtăm.


Știți că am o preocupare de a fi cât mai transparent în ceea ce fac, de a comunica cât mai mult și sperând ca asta să se întâmple cât mai bine m-am gândit că nu ar strica să folosim și aceste metode tehnologice pe care le avem la dispoziție”.

Nicolae Robu a ținut să precizeze că asta nu înseamnă că jurnaliștii nu ar mai trebui să vină la conferințele de presă, și asta pentru că el consideră că tehnologia modernă trebuie să fie complementară întâlnirilor live. “Eu cred că noi trebuie să folosim tehnologia modernă, dar nu trebuie să renunțăm la întâlnirile «face to face», cred că întâlnirile fizice nu pot fi suplinite prin nicio tehnologie”, a explicat edilul șef. Conferințele de presă vor putea fi urmărite live pe site-ul Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.