Contre între primar și Culiță Chiș pe tema sensurilor giratorii. Cum l-a...

Contre între primar și Culiță Chiș pe tema sensurilor giratorii. Cum l-a admonestat Robu pe subordonatul său în fața tuturor

3
DISTRIBUIȚI
culita chis p
Incredibil, dar adevărat! Un şef de direcţie din Primăria Timişoara şi-a pemis să îl contrazică pe primarul Nicolae Robu. Prezenți astăzi pe strada Șefan cel Mare, acolo unde vor începe lucrările de reabilitarea a intersecției, șeful Direcție Tehnice din Primăria Timișoara Culiță Chiș și primarul Nicolae Robu au reușit să ofere un mic spectacol pentru presă. Observând că prin zonă trec multe tiruri, Robu a atenționat că este nevoie ca în zonă să fie un amenjat un sens giratoriu. Fiindcă și-a permis să spună că nu se poate, Chiș a fost imediat certat de fostul profesor Robu: “Măi, Culiță, tu ai avut la examen sensuri giratorii și ai picat? El tot timpul e împotriva sensurilor giratorii” .
Șeful Direcției Tehnice s-a scuzat că “nu, nu sunt împotrivă, dar aici e și tramvai, e cea mai periculoasă intersecție din Timișoara.


Asta vă garantez eu, e cea mai oribilă. Acum se reconfigurează geometria intersecției și se și semaforizează”. Legat de lucrările care se vor amenaja în zonă, Robu a spus că “se va lucra în subteran si se vor reabilita rețelele de canalizare, de alimentare cu apă, practic tot ce cuprinde trama stradală de la un zid la altul. Lucrările în această zonă se vor desfășura greu, pentru că, în mod inevitabil, traficul va fi afectat. Și acum, zona aceasta este una dintre cele mai circulate din oraș. Intersecția este extrem de critică și de periculoasă și sperăm că, după ce vom finaliza lucrările, lucrurile să decurgă mult mai bine. În proiect este prevăzut să se facă semaforizare aici, dar părerea mea personală este ca la un moment dat, desigur atunci când regulile privind proiectele europene ne-o vor permite, vom trece la amenajarea unui sens giratoriu. Circulația va fi restricționată”, lucrările se vor desfășura pe tronsonul cuprins între străzile Ștefan Octavian Iosif și 1 Decembrie. Primarul a plecat de la fața locului convins că șeful de la Tehnic va înțelege necesitatea unui sens giratoriu în zonă. Pe durata reamenjării tramvaiele nu vor mai circula fiind înlocuite cu autobuze.

3 COMENTARII

  1. Cum dracu s-a pricopsit orașul ăsta cu toți incompetenții la conducere ?? Dacă tot au observant brambureala cu tirurile de pe Șt. O. Iosif și Ștefan cel Mare nu s-au gândit oare (dacă au cu ce) că soluția firească ar fi realizarea mult trâmbițatului inel de circulație Lugojului-Bobâlna-AEM ? Visăm la metrou, palmieri și fântâni muzicale dar nu suntem în stare să scoatem traficul greu din mijlocul orașului ! Ca să nu mai vorbim de drumul de centură al orașului de 5 stele, la 25 de ani de la revoluție ! Cel puțin jumătate din autovehiculele din trafic nu ar mai tranzita aiurea orașul, nemaifiind necesare aiuritoarele pasaje și sensuri unice…

  2. Culita inginer masterand se lauda peste tot ca iel este de fapt creeru modernizarii Timisoarei zice ca Robu ie habarnist in toate si ca vrea sa candideze in viitor ca Primar cu sanse certe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.