Cu căruțele pe străzile Timişoarei. Câte amenzi au fost împărțite de către...

Cu căruțele pe străzile Timişoarei. Câte amenzi au fost împărțite de către polițiștii locali

1
DISTRIBUIȚI

caruta1

În municipiul care vrea să candideze pentru titlul de capitală europeană a culturii, săracii au în continuare cai și căruțe și nu se sfiesc să se plimbe cu atelajele pe drumurile publice. Cum căruțele nu au voie să ajungă pe carosabil, polițiștii locali din Timișoara sunt cu ochii pe ele.


De la începutul acestui an nu mai puțin de 30 de timișoreni au fost sancționați pentru că  circulau cu căruțele pe străzile orașului în zonele în care acest lucru este interzis fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație, dar și pentru că nu aveau semnalizate vehiculele și puneau în pericol circulația celorlalți participanți la trafic. Printre zonele în care au fost depistați se află str. Sirius, str. Grigore Alexandrescu, Calea Urseni, Orion, Victor Vlad Delamarina, N. Andreescu, Calea Dorobanților.

Ieri, polițiștii locali au mai amendat doi oameni. B. Cosmin, de 25 de ani, cu domiciliul în Bucovăț, a fost surprins pe  Aleea Ghirodei, motiv pentru care a fost sancționat cu 300 de lei. P. Nicolae, de 22 de ani, cu domiciliul în Călui – Olt, a fost și el depistat cu căruța pe str. General G. Magheru, motiv pentru care a fost sancționat cu 300 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.