Modul PROSTESC în care un condamnat urmărit general s-a băgat în pușcărie

Modul PROSTESC în care un condamnat urmărit general s-a băgat în pușcărie

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Un bărbat care era căutat de autorități pentru executarea unei pedepse de patru ani și șase luni de închisoare pentru utilizare de carduri falsificate va ajunge după gratii din cauza vitezei.

Urmăritul a fost reţinut după ce a fost prins de un radar circulând cu 112 kilometri la oră în localitate şi oprit de poliţiştii rutieri care intenționau să-l amendeze şi să-i suspende permisul de conducere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, un echipaj al poliţiei rutiere a depistat în trafic, pe DN7, pe raza localităţii Zam, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Galaţi, care conducea un autoturism cu viteza de 112 km/h.

„Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, dispunându-se şi reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.


În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că bărbatul este urmărit naţional din data de 31 martie, fiind condamnat de către Tribunalul Galaţi la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de utilizare de carduri falsificate”, a mai declarat Niţu.

Bărbatul a fost predat escortei Serviciului Investigaţii Criminale Hunedoara şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.